Проект рішення виконкому міської ради ” Про створення комісії з визначення розміру збитків заподіяних власникам землі та землекористувачам”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

Від    квітня  2021 року         №

Про створення комісії з визначення
розміру збитків заподіяних власникам

землі та землекористувачам

З метою збільшення надходжень від плати за землю, захисту майнових прав міської ради від несумлінних землекористувачів, що ухиляються від вчасного укладання договорів оренди, недопущення безоплатного використання земельних ділянок комунальної власності, що призводить до втрат міського бюджету, визначення та відшкодування збитків, завданих Овруцькій міській раді в наслідок порушення порядку землекористування, відповідно до статей 12, 125, 152, 156, 157, 206, 211 Земельного Кодексу України, статті 1166 Цивільного кодексу України, Постанови Кабінету Міністрів України від 19.04.1993 року № 284 «Про порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам», керуючись  ст. 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради:

ВИРІШИВ:

  1. Створити комісію з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам та затвердити її склад (додаток 1).
  2. Затвердити Положення про комісію з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам згідно (додаток 2).
  3. Затвердити форму акту з визначення обсягу збитків (додаток 3).
  4. Затвердити форму повідомлення про рішення комісії (додаток 4).
  5. Затвердити форму договору про добровільне відшкодування збитків (додаток 5).
  6. Рішення набирає чинності з дня його прийняття.
  7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Рибинську Н.М.

Міський голова                                                                    Іван  Коруд


Додатки 1,2,3,4,5

 



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=