Проект рішення виконкому міської ради “Про присвоєння та зміну адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна на території Овруцької міської територіальної громади”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет 

Р І Ш Е Н Н Я

від  06.05.2021 року         №

Про присвоєння та зміну адрес об’єктам будівництва,
об’єктам нерухомого майна на території Овруцької

міської територіальної громади

Розглянувши звернення громадян, юридичних осіб та вивчивши подані до даних звернень документи та матеріали, керуючись ст. 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради:

В И Р І Ш И В:

  1. З метою упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна змінити адреси:
  • Виділеній в натурі 7/10 частки нежитлового приміщення, площею 246,4 м.кв., що належить на праві власності ТОВ «ТВІЙ ХЛІБ», із спільної часткової власності житлового будинку з вбудованим приміщенням аптеки, що розташований за адресою вул. Тараса Шевченка, 52 у м. Овручі, з номера «52» на номер «52 А» по вулиці Тараса Шевченка у місті Овруч Житомирської області.
  • Виділеній в натурі 13/25 частини житлового будинку площею 56,6 кв.м. гр. **** на підставі рішення Овруцького районного суду від 15.12.2020 року (справа № 286/3689/19) із спільної часткової власності житлового будинку, що розташований за адресою: вул. Вишнева, 8 у м.Овруч, з номера «8» на номер «8/1» по вулиці Вишнева у місті Овруч Житомирської області.
  1. Присвоїти об’єкту нерухомого майна, що знаходиться на балансі СГ «Норинське» та розташований за межами населених пунктів, наступну   адресу:

Україна

Житомирська область

Овруцький район

Територія Норинської сільської ради

(за межами населених пунктів):

Комплекс будівель та споруд № 1

До комплексу будівель та споруд № 1 входить об’єкти нерухомого майна:

  • Об’єкт № 1 – приміщення відгодівельника

 

Міський голова                                                                        Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=