Проект рішення виконкому міської ради ” Про встановлення опіки над дитиною-сиротою та призначення опікуна”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  06 травня 2021 року року №_____

Про встановлення опіки над дитиною-сиротою

та призначення опікуна

         Розглянувши подання служби у справах дітей Овруцької міської ради від 12.04.2021 №157 про встановлення опіки над малолітньою у зв’язку зі смертю опікуна, та призначення опікуна ****, яка зареєстрована та проживає по вул.. ****, керуючись ст. 59, ст. 63 Цивільного кодексу України, ст. 243, ст. 244 Сімейного кодексу України, ст. 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.23, п. 42 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов¢язаної із захистом прав дитини», виконавчий комітет Овруцької міської ради:

В И Р І Ш И В:

  1. Встановити опіку над малолітньою ****.
  2. Призначити опікуном дитини ****, яка зареєстрована та проживає по ****, та покласти на неї відповідальність за життя, здоров¢я, фізичний і психічний розвиток дитини.
  3. Службі у справах дітей Овруцької міської ради провести всі необхідні дії для виконання даного рішення у відповідності до вимог чинного законодавства.

 

Міський голова                                                                              Іван Коруд



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=