Урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг Овруцької громади

25 квітня 2021 року, відповідно до запланованих заходів з нагоди 35-х роковин Чорнобильської катастрофи, відбулося урочисте відкриття центру надання адміністративних послуг Овруцької територіальної громади. Основні завдання центру – поліпшення якості надання адмінпослуг, включаючи підвищення рівня комфортності обслуговування заявників, їх інформування та консультування. Для надання максимально якісних послуг населенню трудиться персонал ЦНАПу –  начальник Оксана Шевцова та 13 працівників центру. Наявне одне віддалене робоче місце, яке знаходиться в селі Бондари. Зручний графік роботи та розташування. На даний час забезпечено надання 180 адміністративних послуг.

Урочиста подія розпочалася із вітального слова очільника Овруцької  територіальної громади Івана Коруда. Міський голова подякував усім, хто долучився до створення ЦНАПу, особливо європейським партнерам Програми «U-LEAD з Європою» за комплексну допомогу, завдяки якій створили систему надання адміністративних послуг та максимально наблизили послуги до кожного мешканця нашої громади.

Всі працівники ЦНАП завершили п’яти модульну навчальну програму з підвищення кваліфікації, розроблену українськими та шведськими експертами «U-LEAD з Європою». Під час свята відкриття, міський голова Іван Коруд, вручив начальнику центру надання адміністративних послуг Оксані Шевцовій сертифікати про успішне завершення навчання команди.

НА відкриття ЦНАП завітали Народні депутати України Арсеній Пушкаренко та Тетяна Грищенко, голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко, голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, заступник голови обласної державної адміністрації Юрій Оханський, голова Коростенської районної ради Юлія Гаєвська. Запрошені гості привітали Овруцьку громаду, колектив ЦНАПу та усіх присутніх з такою чудовою подією та побажали продуктивної роботи, значних здобутків та нових перемог на благо громади. Побажали не зупинятися на досягнутому і продовжувати трансформації на шляху до європейських норм та цінностей.

У відповідності до Технічного завдання для модернізації ЦНАП у рамках фази впровадження Програми «U-LEAD з Європою» за кошти Овруцької громади проведена реконструкція приміщення  міської бібліотеки для дорослих в Центр надання адміністративних послуг Овруцької міської ради вартість якої складає 2 млн. грн.

За підтримки Програми громада отримала розроблений дизайн-проект, інституційну підтримку, навчання персоналу ЦНАП, меблі, комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення (система електронного документообігу для ЦНАП « Вулик»). Вартість наданої допомоги складає 660 тис грн.

Під гучні оплески честь урочисто перерізати стрічку мали: Народний депутат України Арсеній Пушкаренко, голова Житомирської обласної ради  Володимир Федоренко, голова Овруцької міської громади Іван Коруд та начальниця ЦНАПу Оксана Шевцова.

 

Розмір тексту-+=