Шановні споживачі комунальних послуг!

КП «Гарне місто» Овруцької міської ради Житомирської області  повідомляє про те, що, з метою вчасного та якісного надання послуг з управління багатоквартирними будинками у м. Овруч та з метою забезпечення господарської діяльності підприємства на належному рівні, підприємством планується підвищити тарифи на послуги з управління багатоквартирними будинками, у зв’язку з виникненням обставин, незалежних від підприємства.

Перегляд вартості послуг спричинили наступні фактори: підвищення рівня прожиткового мінімуму для працездатних осіб, збільшення розміру мінімальної заробітної плати, підвищення вартості матеріальних та паливних ресурсів.

Вартість надання послуг розраховано по кожному будинку окремо, в залежності від площі будинків, прибудинкових територій, використаної електричної енергії, запланованих поточних ремонтів.

У зв’язку з впровадженням карантинних заходів, спрямованих на нерозповсюдження коронавірусної інфекції, збори проводитися НЕ БУДУТЬ, погодження щодо нових кошторисів на надання послуг буде проходити шляхом письмового опитування співвласників будинків.

Умови договору щодо вартості послуг будуть змінені шляхом укладання нових договорів або додаткових угод до діючих договорів за результатами опитування співвласників будинків.

 

Адміністрація КП «Гарне місто»

Овруцької міської ради

Розмір тексту-+=