Проекта рішення “Про передачу транспортного засобу з балансу Овруцької міської ради на баланс та в оперативне управління відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

Сьома сесія                                                                     VІІI скликання

від  14 травня  2021  року   №

Про передачу транспортного засобу
з балансу Овруцької міської ради на баланс
та в оперативне управління відділу
житлово-комунального господарства,

благоустрою Овруцької міської ради

З метою забезпечення стабільної та безперебійної діяльності відділу житлово-комунального господарства,благоустрою Овруцької міської ради, керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку від .2021 р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Передати майно комунальної власності Овруцької міської територіальної громади з балансу Овруцької міської ради на баланс та в оперативне управління відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради, а саме:
    • транспортний засіб – легковий автомобіль ВАЗ 2121 «Нива», реєстраційний номер – АМ5293АМ, рік випуску – 1989, первісна вартість – 9231,00 грн., знос – 9231,00 грн., балансова (залишкова) вартість – 0,00 грн.
  1. Затвердити Акт приймання-передачі майна, зазначеного в пункті 1 даного рішення (акт додається).
  1. Відділу бухгалтерського обліку та консолідованої звітності міської ради та бухгалтерії відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради забезпечити у встановленому законодавством порядку здійснення бухгалтерського обліку майна, вказаного в пункті 1 даного рішення.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на відділ бухгалтерського обліку та консолідованої звітності міської ради (Стельникович Т. Г.) та відділ житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради (Редчиць О.П.).

Овруцький міський голова                                                            Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=