Рішення №137 виконкому міської ради “Про видачу ордеру на службове житлове приміщення”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  07.05.2021 року           № 137

Про видачу ордеру на службове житлове приміщення

Розглянувши клопотання КНП «Овруцький ЦПМСД» від 22.03.2021 року №367 та протокол засідання адміністративної комісії КНП «Овруцький ЦПМСД» по розподілу службової житлової площі серед працівників установи від 18.03.2021 № 1 про видачу ордера на заселення службової трьохкімнатної квартири ****** жилою площею 37,3 кв.м. по вул. ****** в м. Овруч, керуючись ст.ст. 121, 122 Житлового кодексу України, ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Видати службовий ордер на службове житло для проживання, а саме на службову трьохкімнатну квартиру ****** по вул. ****** у м.Овруч жилою площею 37,3 кв.м., – заступнику головного лікаря з економічних питань Комунального некомерційного підприємства «Овруцький ЦПМСД» ******, склад сім’ї – 3 особи:

******, ****** – заявниця,

******, ****** – син,

******, ****** – дочка.

  1. При вселенні до службового житлового приміщення гр. ****** на підставі службового ордера, виданого згідно п.1 цього рішення, головному лікарю КНП «Овруцький ЦПМСД» укласти відповідний договір найму службового житлового приміщення із вказаним працівником на строк її працевлаштування на підприємстві на займаній посаді.
  2. У разі припинення трудових відносин з підприємством, зобов’язати гр. Хомич Олену Василівну виселитися із наданого житлового приміщення на умовах і у строки, передбачені укладеним договором найму службового житлового приміщення.

Міський голова                                                                                Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=