Рішення №139 виконкому міської ради “Про надання дозволу відділу з гуманітарних питань Овруцької міської ради на організацію та проведення конкурсів на заміщення вакантних посад директорів закладів освіти”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  07.05.2021 року          № 139

Про надання дозволу відділу з гуманітарних питань
Овруцької міської ради на організацію
та проведення конкурсів на заміщення вакантних

посад директорів закладів освіти

Розглянувши подання  начальника відділу з гуманітарних питань  Овруцької міської ради  від 29.04.2021 року №04-08/424  про проведення конкурсів на посаду директорів ОЗО «Покалівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» Овруцької міської ради Житомирської області, Великофоснянського ЗЗСО І-ІІ ступенів  імені  О.Покальчука Овруцької міської ради Житомирської області, Левковицького ЗЗСО І-ІІ ступенів Овруцької міської ради у зв’язку з завершенням дії контрактів (строкових трудових договорів) укладених з керівникам відповідних закладів освіти,  керуючись ст. 39 Закону України « Про повну загальну середню освіту», ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Овруцької міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Надати дозвіл відділу з гуманітарних питань Овруцької міської ради на оголошення та проведення конкурсів на посади директорів ОЗО «Покалівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» Овруцької міської ради Житомирської області, Великофоснянського ЗЗСО І-ІІ ступенів імені  О.Покальчука Овруцької міської ради Житомирської області, Левковицького ЗЗСО І-ІІ ступенів Овруцької міської ради з видачею відповідного наказу упродовж десяти робочих днів з дня припинення контракту (строкового трудового договору) укладеного з керівником закладу освіти.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Дєдух І.М. та начальника відділу з гуманітарних питань Овруцької міської ради Ткачука В.Г.

Овруцький міський голова                                                              Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=