Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Музею історії Овруччини Овруцької міської ради Житомирської області

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора

Музею історії Овруччини Овруцької міської ради Житомирської області

  1. Найменування і місцезнаходження закладу:

Музей історії Овруччини Овруцької міської ради Житомирської області

вул. Тараса Шевченка 46, м.Овруч, Коростенський район, Житомирська область.

  1. Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу:

Керівником комунального закладу культури може бути особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років або досвід роботи на керівних посадах в органах державної влади, органах державного самоврядування, на підприємствах, в установах, організаціях усіх форм власності не менше трьох років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Не може бути призначена на посаду керівника комунального закладу культури особа, яка: за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена; має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення.

  1. Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі, та строк їх подання:

Особа, яка бере участь у конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подає такі документи:

– заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”;

– автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

– копію документа, що посвідчує особу;

– копії документів про освіту;

– копію трудової книжки;

–  рекомендаційні листи довільної форми (за наявності);

– мотиваційний лист довільної форми;

– проект програми розвитку музею на один і п’ять років

Документи приймаються з 23 травня 2021 року по 22 червня 2021 року включно.

  1. Дата, місце та етапи проведення конкурсного відбору:

Подання документів здійснюється у відділ з гуманітарних питань Овруцької міської ради Житомирської області відповідальній особі – Мошківській Наталії Володимирівні за адресою: м.Овруч, вул. Тараса Шевченка, 31-а, Коростенського району, Житомирської області.

Конкурсний відбір являє собою співбесіду з кандидатами, під час якої комісія заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Орган управління не пізніш як за 10 днів до дня проведення співбесіди повідомить кандидатів про час та місце її проведення.

  1. Склад конкурсної комісії:

Комісію з організації та проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Музею історії Овруччини затверджено рішенням виконавчого комітету Овруцької міської ради від 07.05.2021 року №140.

  1. Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору:

Мошківська Наталія Володимирівна

(04148)42772

ovruch_osvita_otg@ukr.net

Розмір тексту-+=