Напередодні свята Дня захисту дітей керівництво Овруцької міської ради відвідали багатодітні сім’ї, сім’ї опікунів, прийомні сім’ї та сім’ї, які опинились в складних життєвих обставинах Овруцької громади

Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Бо діти – це дар Божий, і найцінніший подарунок долі. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наше спільне завдання, обов’язок суспільства, держави.

Саме з такою метою, службою у справах дітей Овруцької міської ради за участю міського голови, заступників міського голови, секретаря ради напередодні свята Дня захисту дітей було відвідано 75 дитини в 43 сім’ях Овруцької громади.

Подарунки отримали такі категорії сімей, як багатодітні, сім’ї опікунів, прийомні сім’ї та сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах. Щиро дякуємо гостям і благодійникам, які долучилися до допомоги діткам громади, а саме ЖОВ МБФ «Допомога дітям Чорнобиля» в особі директора  Володимира Фещенка,  диретору БФ «Хлібний дім» Аркадію Маргулісу, диретору ТОВ «Твій хліб» Миколі Іскрі, виконавчому директору ТОВ «Фора» Дмитру Фільченку. Прийміть щиру подяку за ваше добре серце, небайдужість, вміння співпереживати ближньому та ділитися частинкою тепла власної душі. Завдяки вашій підтримці свято дітей заграло ще яскравішими барвами, було повним дарунками, сюрпризами та солодощами.

Розмір тексту-+=