День захисту дітей в Овруцькій громаді

Яскравим і насиченим веселими подіями був День захисту дітей в Овруцькій громаді. На центральній площі міста та у Центральному парку Овруча сьогодні не нудьгували.
Веселі ігри, квести, конкурси, танцювальний батл, театр ростових ляльок з Житомира, морозиво для дітей, велоперегони, конкурс на кращий малюнок на асфальті, виставки творчих робіт, мультфільми без зупинки, лялькова вистава та творчі майстер-класи – все те, що так люблять діти було лейтмотивом сьогоднішнього святкування. Зі святом дітей привітав міський голова Іван Коруд. Очільник громади зазначив, що організоване масштабне святкування, безліч цікавих локацій та атракцій – все це для дітей, для їх задоволення, радості та гарного настрою.
Багато фотозон милували погляд яскравістю та креативністю, даючи змогу всім зробити прекрасні фото на згадку.
Крім цього, кожен охочий міг відчути себе справжнім пожежником, адже рятувальники надали дітям можливість відчути себе представниками їх професії. Фахівці Овруцької районної філії Житомирського обласного центру зайнятості також знайомили дітлахів з широким світом професій на своєму острівку у Центральному парку міста.
Долучився до привітання дітвори і бізнес. Так, у магазині смаколиків “Ням-ням” дітей частували безкоштовним морозивом (з 10:00 – 12:00), а дитячі ігрові кімнати запропонували невеличкі солодощі в подарунок дітям.
Висловлюємо щиру вдячність представникам бізнесу, які долучилися до привітання дітей, зокрема ФОПу Олегу Скорецькому, ТОВ ВП “Полісся”, ТОВ “Первоцвіт-Фарм”, директору Поліської ТЕС Олександру Євтушенко, Овруцькому кооперативному ринку та Ігорю Жовніру. Загалом закуплено півтори тисячі упаковок морозива та роздано дітям Овруцької громади, до садочків морозиво доставили адресно.
Дякуємо представникам бізнесу за свідоме ставлення до створення умов для щасливого дитинства наших дітей.
Розмір тексту-+=