Привітання з Днем захисту дітей

Дорогі діти! Шановні батьки! Щиро вітаю вас із Міжнародним днем захисту дітей – світлим, добрим, веселим святом, що супроводжується дзвінким дитячим світом, подарунками і розвагами.

Немає більшого щастя у світі, аніж щастя та усмішки дітей. Ми, дорослі, прагнемо, щоби вони росли здоровими і радісними, прославляли свої родини і свій рідний край. Тому наше основне завдання – виховати дітей розумними, порядними, добрими та вневненими в собі, прищепити їм любов до знань, рідної Батьківщини, мови та культури. Зрештою, саме для цього всі ми живемо та працюємо. Заради їхньої гарної долі ми долаємо всі труднощі і перешкоди.

Висловлюю вдячність усім, хто присвятив своє життя роботі з підростаючим поколінням та щоденно робить важливий внесок у їх виховання, формування як особистості. Ваша праця, без перебільшення, є безцінною, адже ви створюєте майбутнє нашої країни.

Любі діти! Зичу вам багато щирих усмішок, приємних несподіванок, веселих та надійних друзів. Щастя вам, мирного неба, світлих і неповторних вражень, здоров’я, та удачі на життєвих дорогах. Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного з вас обов’язково засяє зірка, яка вкаже на шлях до щасливого майбутньго.

Міський голова                                                         Іван Коруд

Розмір тексту-+=