Проект рішення “Про внесення змін до рішення міської ради від 30.12.2020 року № 6 «Про утворення постійних комісій Овруцької міської ради VIII скликання, затвердження їх складу та обрання голів постійних комісій»”

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я  

Восьма  сесія                                                                  VІІІ  скликання

від  10 червня 2021 року               № ____

Про внесення змін до рішення міської ради
від 30.12.2020 року № 6 «Про утворення
постійних комісій Овруцької міської ради
VIII скликання, затвердження їх складу

та обрання голів постійних комісій»

Взявши до уваги заяву депутата міської ради Нікончук Н.М., відповідно ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії міської ради з питань законності і правопорядку, депутатської етики, регламенту та регуляторної діяльності від ……………………….2021 року, міська рада

В И Р І Ш И Л А :

Внести зміни до ч. 2 рішення міської ради від 30.12.2020 року № 6 «Про утворення постійних комісій Овруцької міської ради VIII скликання, затвердження їх складу та обрання голів постійних комісій» наступним чином:

  • Виключити депутата Нікончук Надію Миколаївну зі складу постійної комісії міської ради з питань законності і правопорядку, депутатської етики, регламенту та регуляторної діяльності.
  • Включити депутата Нікончук Надію Миколаївну до складу постійної комісії міської ради з питань містобудування, житлово-комунального господарства, благоустрою, землекористування, екології, розвитку аграрно-промислового комплексу та сільських територій.

Міський голова                                                                                 Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=