Проект рішення виконкому міської ради “Про організацію та проведення заходів з відбору та призову резервістів та військовозобов’язаних на навчальні (перевірочні) збори”

                    У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  25.06.2021 року                 № ____

Про організацію та проведення заходів з відбору
та призову резервістів та військовозобов’язаних

на навчальні (перевірочні) збори

З метою виконання Плану призову резервістів та військовозобов’язаних на навчальні збори 2021 році Відповідно до ст.14 Закону України “Про оборону України”, ч. 10 ст. 1, ч.8 ст. 2, ч.9 ст.29 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”, Постанови КМУ від 07 грудня 2016 року №921, керуючись п.1 ч. 1 ст.36 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:

  1. Відділу цивільного захисту, оборонної роботи, взаємодії з правоохоронними органами та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Овруцької міської ради організовувати надання всебічної допомоги керівниками підприємств, установ, організацій та закладів освіти незалежно від підпорядкування та форми власності на вимогу Овруцького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, щодо забезпечення своєчасного прибуття військовозобов’язаних та резервістів до визначених пунктів збору зазначених у повістках.
  2. Старостам старостинських окрунів Овруцької територіальної громади у разі отримання розпорядження Овруцького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки щодо оповіщення військовозобов’язаних про їх явку до Овруцького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки для оформлення військово-облікових документів, проходження медичного огляду, призову на збори військовозобов’язаних:
    • Забезпечити відбір карток первинного обліку осіб, зазначених у розпорядженні;
    • Здійснювати оповіщення зазначених у розпорядженні військовозобов’язаних за місцем їх проживання під їх особистий підпис у картках первинного обліку. У разі відсутності військовозобов’язаних за місцем їх проживання доводити вимогу про виклик до відома власників будинків, у яких вони проживають;
    • письмово повідомляти Овруцький об’єднаний міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки про результати оповіщення та виконання вимог законодавства військовозобов’язаними та власниками будинків;
    • забезпечувати контроль за прибуттям військовозобов’язаних за викликом Овруцького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки;
    • звертатися до органів Національної поліції щодо громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку, для їх розшуку, затримання і доставки до Овруцького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
  1. Координацію роботи щодо виконання даного рішення покласти на першого заступника міського голови Гришковця В.М.
  2. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 

Овруцький міський голова                                                              Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=