Благодійна допомога для дітей Овруцької громади

Тривалий час Овруцька міська рада співпрацює з Житомирським обласним відділенням Міжнародного благодійного фонду “Допомога дітям Чорнобиля” (Фонд).
Ваша допомога дуже важлива для нас, а для вразливих категорій дітей – життєво необхідна. Голова Фонду Володимир Фещенко – частий гість в Овруцькій громаді. Завжди з добром до дітей і подарунками. В один із візитів на Овруччину, вони разом із представником благодійників Міжнародної асоціації бізнесменів Туреччини та України відвідали родину Сергія та Олени Киреєвих.
Молоде подружжя – вже багатодітні батьки. Мають трьох власних дітей та попри це, коли родину їх односельців спіткала біда – померла мама 7 дітей, вони взяли на себе відповідальність за долю дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Меценати виявили бажання допомогти великій родині в облаштуванні побуту та зробили чудовий подарунок – пральну машину-автомат.
У День захисту дітей Володимир Фещенко привіз подарунок родині Киреєвих. Також для дітей Овруцької громади Türk Ukrayna İşadamları Derneği (TUİD) передали розвиваючі екопазли. 
ЖОВ МБФ “Допомога дітям Чорнобиля” вже понад 10 років співпрацює з Міжнародною асоціацією бізнесменів Туреччини та України. За цей час діти з Овруччини неодноразово відвідували столицю України, де проводили насичені та пізнавальні вихідні. Також особисто зустрічалися з послом Туреччини в Україні.
Ми щиро вдячні меценатам за плідну співпрацю, традиційні турецькі солодощі-смаколики для дітей, подарунки та організацію поїздок до столиці України, що так подобаються дітям, адже це нові враження, неповторні емоції та захоплюючі вихідні в колі друзів. Дякуємо вам!
Розмір тексту-+=