Проект рішення виконкому міської ради “Про прийняття повноважень у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців”

УКРАЇНА

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 25.06.2021 року   №­­­­­

Про прийняття повноважень у сфері
державної реєстрації речових прав
на нерухоме майно та державної
реєстрації юридичних осіб та

фізичних осіб – підприємців

 

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», рішенням восьмої сесії VIIІ скликання Овруцької міської ради від 24.06.2021 року № 569 «Про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців», виконавчий Овруцької міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Прийняти повноваження у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців.
  2. Покласти повноваження у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців на відділ Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Овруцької міської ради, що є структурним підрозділом виконавчого комітету Овруцької міської ради і не є окремою юридичною особою.
  3. Покласти обов’язки з державної реєстрації прав на нерухоме майно, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців на державних реєстраторів відділу Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Овруцької міської ради.

 

Овруцький міський голова                                                          Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=