Рішення №519 від 10 червня 2021 року “Про надання дозволу гр. ******** на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

Восьма  сесія                                                                                           II  скликання

(перше пленарне засідання)

Від  10  червня  2021 року               № 519

Про надання дозволу гр. ******** на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення земельної

ділянки на умовах оренди

Розглянувши звернення гр. ******** про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись ст. 12, ст. 79-1, ст. 93, ст. 116, ст.123, ст. 124 Земельного кодексу України,  п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної комісії міської ради від 09.06.2021 р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати гр. ******** дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка розташована в м. Овруч, орієнтовною площею 0,0500 га, для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на умовах оренди терміном на 49 років.
  2. Гр. ******** здійснити заходи для розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди, погодити проект відповідно до діючого законодавства та надати на розгляд чергової сесії міської ради.

Міський голова                                                                               Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=