Рішення №563 від 10 червня 2021 року “Про передачу приміщення інтернату з балансу ОЗО «Покалівський ЗЗСО I-III ступенів» на баланс Овруцької міської ради”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

Восьма сесія                                                                          VIII скликання

(перше пленарне засідання)

від 10 червня 2021 року        № 563

Про передачу приміщення інтернату
з балансу ОЗО «Покалівський ЗЗСО

I-III ступенів» на баланс Овруцької міської ради

Керуючись ст.ст.: 26, 29, 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку з тим, що приміщення колишнього інтернату ОЗО «Покалівський ЗЗСО I-III ступенів» тривалий час не використовується, з метою раціонального використання майна, що перебуває у комунальній власності Овруцької міської територіальної громади в особі Овруцької міської ради, враховуючи рекомендації постійної депутатської комісії міської ради з гуманітарних питань, освіти, медицини, культури, фізичного виховання та соціального захисту населення від 07.06.2021 р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Передати з балансу та оперативного управління опорного закладу освіти   «Покалівський   заклад   загальної   середньої  освіти  I-III ступенів»      приміщення інтернату, яке розміщене за адресою: вул. Нова, 12, с. Покалів, Овруцький р-н, Житомирська обл. (рік побудови та введення в експлуатацію – невідомий, первісна балансова вартість – 248298,00 грн., знос – 248298,00 грн., залишкова балансова вартість – 00,00 грн. інвентарний номер – 10310046) (далі – майно) на баланс Овруцької міської ради.
  2. Затвердити акт приймання-передачі майна (додається).
  3. Відділу бухгалтерського обліку та консолідованої звітності виконавчого комітету Овруцької міської ради (Стельникович Т.Г.) забезпечити здійснення обліку майна згідно з діючим законодавством.

Міський голова                                                                                 Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=