Проект рішення виконкому міської ради “Про встановлення тарифів на послуги водопостачання та водовідведення для КП «Водоканал» Овруцької міської ради”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 24.06.2021 року  № _____

Про встановлення тарифів на послуги водопостачання

та водовідведення для КП «Водоканал» Овруцької міської ради

Розглянувши лист КП „Водоканал” про встановлення тарифів на послуги водопостачання та водовідведення на 2021 рік згідно наданих розрахунків з врахуванням економіко-правового висновку з питань правильності формування тарифів, керуючись Законом України “Про житлово-комунальні послуги”, Постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011р. № 869 “Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги”, Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ від 05.06.2018 року № 130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», «Програмою реформування та розвитку житлово-комунального господарства Овруцької ОТГ на 2021-2025 роки» затвердженою Рішенням четвертої сесії Овруцької міської ради VIІI скликання від  18 лютого  2021 року № 144,   з метою приведення тарифів у відповідність до розміру економічно обґрунтованих витрат на виробництво послуг водопостачання та водовідведення, керуючись ст.28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Встановити тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для споживачів послуг КП «Водоканал» Овруцької міської ради у наступних розмірах (грн./м. куб. з ПДВ):
  Водопостачання Водовідведення
Населення 24,40 12,60
Бюджетні установи 24,40 12,60
Інші підприємства 24,40 12,60

2. Комунальному підприємству  „Водоканал” Овруцької міської ради (директор Латаш О.А.) повідомити споживачів послуг через засоби масової інформації про зміну тарифів  з посиланням на дане рішення у строк, що не перевищує 15 днів з дати введення їх у дію.

Міський голова                                                                                    Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=