Рішення №190 виконкому міської ради ” Про влаштування недієздатної ***** до психоневрологічного інтернату”

 У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 25.06.2021 року             №190

Про влаштування недієздатної ****

до психоневрологічного інтернату

Розглянувши звернення КНП «Житомирська обласна психіатрична лікарня» Житомирської обласної ради, з метою захисту прав та інтересів недієздатної ****, відповідно до пункту 17 Типового положення  про психоневрологічний інтернат, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 14.12.2016 р. №957,  керуючись статтями 41, 56, 65 Цивільного кодексу України,  підпунктом 4 пункту «б» частини 1 статті Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації опікунської ради при виконкомі Овруцької міської ради (протокол засідання від 22.06.2021 р. № 5), виконавчий комітет Овруцької міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Влаштувати до психоневрологічного інтернату ****, яка визнана недієздатною особою рішенням Овруцького районного суду від 08.08.1975 року.
  2. Клопотати перед Житомирською медико-соціальною експертною комісією про видачу довідки до акта огляду медико-соціальною експертною комісією недієздатною ****.
  3. Клопотати перед Департаментом соціального захисту населення Житомирської обласної державної адміністрації про надання путівки для влаштування до психоневрологічного інтернату на повне державне забезпечення *****.

Овруцький міський голова                                                            Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=