Рішення №196 виконкому міської ради “Про припинення договорів оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до комунальної власності”

    У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  25.06.2021 року             №196

Про припинення договорів оренди індивідуально
визначеного (нерухомого або іншого) майна,

що належить до комунальної власності

Заслухавши інформацію начальника юридичного відділу виконавчого комітету Овруцької міської ради Першко О. М. щодо використання орендованих приміщень ФОП Першиним М. М., беручи до уваги розмір заборгованості по орендній платі, керуючись ст.ст. 782, 783 Цивільного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Овруцької міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Припинити шляхом розірвання дію Договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до комунальної власності № 782-1/19 від 22.11.2019, укладеного між Овруцькою міською радою та ФОП Першиним М. М.
  2. Припинити шляхом розірвання дію Договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до комунальної власності № 782-2/19 від 22.11.2019, укладеного між Овруцькою міською радою та ФОП Першиним М. М..
  3. Міському голові Коруду І. Я. підписати додаткові угоди про припинення договорів оренди, зазначених у даному рішенні, та акти приймання передачі.
  4. У випадку відмови ФОП Першина М. М. від пидписання додаткових угод про припинення договорів оренди, зазначених у даному рішенні, та актів приймання-передачі, юридичному відділу виконавчого комітету Овруцької мської ради звернутися до суду з відповідним позовом.

 

Овруцький міський голова                                                          І. Я. Коруд



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=