Рішення №197 виконкому міської ради “Про зміну статусу квартир на індивідуальні житлові будинки”

  

  У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  25.06.2021 року           №197

Про зміну статусу квартир на

індивідуальні житлові будинки

Розглянувши звернення громадян та вивчивши подані до даних звернень документи та матеріали, керуючись ст. 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Овруцької міської ради:

В И Р І Ш И В:

1. Змінити статус квартири № 1 в житловому будинку № 41 по вулиці І.Богуна в м. Овруч на індивідуальний житловий будинок.

2. Змінити адресу індивідуального житлового будинку, загальною площею 98,2 кв.м., що належить на праві приватної власності гр. *****,  розташований за адресою: вулиця І.Богуна, 41  у місті Овручі  з номера «41» квартира «1» на номер «41/1» по вулиці І.Богуна в місті Овруч Житомирської області.

3. Змінити статус квартири № 1 в житловому будинку № 34-б по вулиці Б.Хмельницького в м. Овруч на індивідуальний житловий будинок.

4. Змінити адресу індивідуального житлового будинку, загальною площею 236,0 кв.м., що належить на праві приватної власності гр. ****, розташований за адресою: вулиця Б.Хмельницького, 34-б  у місті Овручі  з номера «34-б» квартира «1» на номер «34-е» по вулиці Б. Хмельницького в місті Овруч Житомирської області.

 5.   Змінити статус квартири № 1 в житловому будинку № 6 по вулиці Житомирська в м. Овруч на індивідуальний житловий будинок.

Овруцький міський голова                                                            Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=