Служба у справах дітей Овруцької міської ради інформує населення про сімейні форми виховання

29 червня 2021 року службою у справах дітей Овруцької міської ради проведено зустріч з опікунами/піклувальниками ,які проживають на території Овруцької громади.  Присутніх було ознайомлено із  сімейними формами виховання: усиновлення, опіка/піклування, прийомна сім’я, дитячий будинок сімейного типу, а також із альтернативною формою виховання – патронат над дитиною. На зібранні обговорено про права та обов’язки опікунів, про оздоровлення дітей в 2021 році.

30 червня 2021 року в Овруцькій районній філії Житомирського обласного центру зайнятості пройшла зустріч з громадянами, які перебувають на обліку. Метою зустрічі було інформування населення про сімейні форми виховання, для дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Спеціалісти служби у справах дітей наголосили на відносно новій формі сімейного виховання – патронатна сім’я.

Шановні громадяни!

Якщо Ви бажаєте прийняти на виховання дитину-сироту, дитину, позбавлену батьківського піклування, підтримати її, подарувати їй сімейне тепло, любов, затишок, підготувати до самостійного життя, звертайтеся до Служби у справах дітей чи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг»  Овруцької міської ради за телефоном: 097-27-40-135

Подаруймо родину кожній дитині!

Розмір тексту-+=