Проект рішення “Про передачу майна комунальної власності Ігнатпільської сільської ради з балансу та господарського відання КП «Джерело» Овруцької міської ради у комунальну власність Овруцької міської територіальної громади на баланс Овруцької міської ради”

У К Р А Ї Н А

 Овруцька міська рада

  Р І Ш Е Н Н Я

Десята сесія                                                                VІІI скликання

від  22 липня  2021  року        №

Про передачу майна комунальної власності
Ігнатпільської сільської ради з балансу та
господарського відання КП «Джерело»
Овруцької міської ради у комунальну власність
Овруцької міської територіальної громади

на баланс Овруцької міської ради

Керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, комунальної власності та соціально – економічного розвитку від 20.07.2021 р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Прийняти майно комунальної власності Ігнатпільської сільської ради з балансу та господарського відання КП «Джерело» Овруцької міської ради у комунальну власність Овруцької міської територіальної громади на баланс Овруцької міської ради, згідно додатків 1-9.
  2. Затвердити Акти приймання-передачі майна, згідно додатків 1-9.
  3. Відділу бухгалтерського обліку та консолідованої звітності міської ради, ліквідаційній комісії КП «Джерело» Овруцької міської ради забезпечити у встановленому законодавством порядку здійснення бухгалтерського обліку майна, вказаного у пункті 1 даного рішення.

Овруцький міський голова                                                 Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=