Готуємося до ювілею міста Овруча (положення про конкурси до Дня міста 2021)

     Наше древнє, героїчне, оновлене і примножене працею багатьох поколінь місто Овруч 19 вересня 2021 року відзначатиме 1075 рік з дня першої писемної згадки про місто. Кожен з нас повинен знати історію свого народу, свого міста та своєї держави. Освічена людина завжди розуміє, що без минулого немає майбутнього, без збереження традицій немає місця розвитку нових технологій, без колишнього немає теперішнього. Виховувати в молоді бажання вивчати історію, знати минувшину свого краю, досліджувати, знаходити, відкривати – цікава і корисна робота, про яку можна багато розповісти і показати.

З нагоди ювілею рідного міста заплановано достатньо велику кількість заходів. Запрошуємо Вас активно долучитись до:

1) Конкурсу на створення кращої паркової скульптури та інсталяції на тему історії древнього Овруча, з метою вивчення історичного минулого, традицій рідного міста. Висвітлити здобутки, кращих працівників та ветеранів, продемонструвати зразки продукції та поділитися планами на майбутнє, адже кожен з нас повинен знати історію свого народу, свого міста та своєї держави. Для народу його історія – це не просто минуле, це його душа.

Проходитиме він у двох номінаціях:

«Краща паркова скульптура»

«Краща інсталяція».

 Участь у конкурсі можуть брати підприємства, установи, організації, незалежно від форм власності, навчальні заклади та медичні установи, приватні підприємці, громадські об’єднання та мешканці Овруцької територіальної громади. Для цього вони мають подати заявки до 10 вересня комісії з його проведення у письмовій формі довільного змісту із зазначенням: юридичної адреси об’єкта, що висувається на участь у конкурсі; прізвище, ім’я, по-батькові подавця заявки; назви номінації; контактних телефонів; згоди на оброблення персональних даних.

Передбачається визнання І, ІІ та ІІІ призових місць у кожній номінації.   Паркові скульптури та інсталяції, за згодою учасників, будуть розміщені у міських парках, скверах та інших місцях загального користування.

Заявку на участь у даному конкурсі подавати до Відділу ЖКГБ Овруцької міської ради (м. Овруч, вул. Т.Шевченко, 31-А. Електронна адреса: vkgbo@ukr.net)

Положення про конкурс на створення кращої паркової скульптури та інсталяції на тему історії древнього Овруча

2) Конкурсу «Людина року – 2021», адже ми впевнені, що на підприємстві, яке Ви очолюєте працюють гідні цього звання працівники, подавши кандидатуру працівника на конкурс.

Положення конкурсу Людина року Овруцької громади

3) Конкурсів “Парад дитячих візочків”,  «Картопляні смаколики», «Чудова садиба» та щорічного конкурсу на кращий благоустрій підприємств, установ, організацій, багатоквартирних будинків та будинків приватного сектора  Овруцької громади.

Огляд-конкурс проводиться за такими номінаціями:

Кращий благоустрій підприємств, установ, організацій”;

“Кращий благоустрій багатоквартирних будинків”;

“Кращий благоустрій будинків приватного сектора;

«Гран-прі» – найкраща клумба (з урахуванням її ексклюзивності).

І, ІІ та ІІІ місця у кожній номінації.

Бажаючі взяти участь в огляді-конкурсі подають заявки до 1 вересня до комісії з його проведення у письмовій формі довільного змісту із зазначенням: юридичної адреси об’єкта, що висувається на участь у конкурсі; прізвища, ім’я, по батькові подавця заявки; назви номінації; контактних телефонів; згоди на огляд приватних садиб; згоди на оброблення персональних даних. До заявки додаються фотоілюстрації на будь-якому носії, що засвідчують високий рівень естетичного вигляду будинку та території навколо нього.

Заявку на участь у даному конкурсі подавати до Відділу ЖКГБ Овруцької міської ради (м. Овруч, вул. Т.Шевченко, 31-А. Електронна адреса: vkgbo@ukr.net)

Положення про щорічний конкурс на кращий благоустрій підприємств, установ, організацій, багатоквартирних будинків та будинків приватного сектору Овруцької громади

4) Святкового Картопляного карнавалу, який в цьому році в нашому місті відбудеться вперше. Проводиться в рамках святкування фестивалю «Поліська пані Картопелька». У Карнавалі можуть брати участь громадяни будь якого віку, представники підприємств, установ, організацій, Овруцької міської територіальної громади. Карнавал – це костюмована хода, яка охоплює тему вирощування та збору урожаю картоплі. Допускаються як індивідуальні костюми, так і групові представлення композицій. Для карнавальної ходи можуть бути використані готові костюми або костюми створені власними руками. Костюми мають бути яскравими, оригінальними, естетичними та відповідати темі фестивалю. Кожній групі необхідно мати свою атрибутику (табличку або емблему). Після завершення карнавальної ходи всі учасники пригощаються святковим тортом.

Положення про конкурси «Парад дитячих візочків», «Картопляні смаколики», «Чудова садиба» та проведення «Картопляного карнавалу»

5) Конкурсу на кращу творчу письмову роботу «Історія мого роду в історії моєї громади». Проводиться з метою  поглиблення уявлення підростаючого покоління про родину, рід, їх значення в житті людини;  пробудження пізнавального  інтерес у до історії свого родоводу та його місця в історії громади;  зміцнення цікавості молодого покоління до родинних традицій, підтримки розвитку творчих здібностей підростаючого покоління.

Положення конкурсу Історія мого роду в історії моєї громади

6) Благоустрою та санітарної очистки власних, прилеглих та закріплених територій згідно ситуаційних схем, адже чисте місто – найкраща візитівка його жителів та підприємств, що працюють на його території.

Зробимо наше місто кращим! Долучайтеся до свята! Давайте разом перетворимо звичайний осінній день на незабутній День народження нашого рідного, древнього Овруча.

Розмір тексту-+=