Рішення №226 виконкому міської ради “Про взяття на облік внутрішньо переміщену особу гр. Дівак А.П., яка потребує надання житлового приміщення для тимчасового проживання з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб”

     У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  20.07.2021 року           №226

Про взяття на облік внутрішньо переміщену
особу гр. Дівак А.П., яка потребує надання
житлового приміщення для тимчасового
проживання з фонду житла для тимчасового

проживання внутрішньо переміщених осіб

Розглянувши заяву гр. Дівак А.П., про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб, які потребують надання житлового приміщення для тимчасового проживання з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, матеріали засідання житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб при виконкомі Овруцької міської ради від 19.07.2021 року з питання взяття  на облік гр. Дівак А.П., відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 року № 582, керуючись п.2 Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Взяти на облік громадян, які потребують надання житлового приміщення для тимчасового проживання з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб гр. Дівак А.П., згідно п.2 Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб (далі-Порядок). Фактичне місце проживання: м.Овруч, пров. *** кв.****. Зареєстрована за адресою: ****.

Заявниця згідно довідки управління та соціального захисту населення Овруцької РДА від 09.03.2016 року № 1815-418 є внутрішньо переміщеною особою.

Гр. Дівак А.П., має статус особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування.

Навчається на 3 курсі відокремленого структурного підрозділу «Житомирський автомобільно-дорожній фаховий коледж Національного транспортного університету» на денному відділенні з 01.09.2018 року.

Склад сім’ї заявниці – 1 особа.

Дівак А. П. – заявниця.

 

Міський голова                                                                               Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=