Рішення №228 виконкому міської ради “Про присвоєння та зміну адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна на території Овруцької міської територіальної громади”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  20.07.2021 року         №228

Про присвоєння та зміну адрес
об’єктам будівництва, об’єктам
нерухомого майна на території

Овруцької міської  територіальної громади

Розглянувши звернення громадян, листи старости Раківщинського старостинського округу та вивчивши подані до даних звернень документи та матеріали, керуючись ст. 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради:

В И Р І Ш И В:

  1. З метою упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна змінити адреси:
    • Земельної ділянки, кадастровий номер – *****, що належить на праві приватної власності гр. **** – з номера «10» на номер «10 А» по вулиці гетьмана Виговського у місті Овруч Житомирської області.
    • Житловому будинку, що належить на праві приватної власності гр. ****, розташований за адресою: вул. 1 Травня, 43 в с. Раківщина Овруцького району Житомирської області – з номера «43» по вулиці 1 Травня в с. Раківщина Овруцького району Житомирської області на номер «30» по вулиці 1 Травня в с. Раківщина Овруцького району Житомирської області.
    • Житловому будинку, що належить на праві приватної власності гр. ****, розташований за адресою: вул. Вишнева,4 в с. Гуничі Овруцького району Житомирської області – з номера «4» по вулиці Вишнева в с. Гуничі Овруцького району Житомирської області на номер «4 А» по вулиці Вишнева в с. Гуничі Овруцького району Житомирської області.
    • Житловому будинку, що належить на праві приватної власності гр. ****, розташований за адресою: вул. Радгоспна,1 в с. Підруддя Овруцького району Житомирської області – з номера «1» по вулиці Радгоспна в с. Підруддя Овруцького району Житомирської області на номер «21» по вулиці Радгоспна в с. Підруддя Овруцького району Житомирської області.
    • Житловому будинку, що належить на праві спільної часткової власності гр. **** та гр. ****, розташований за адресою: вул. Центральна,9 в с. Норинськ Овруцького району Житомирської області – з номера «9» по вулиці Центральна в с. Норинськ Овруцького району Житомирської області на номер «9 А» по вулиці Центральна в с. Норинськ Овруцького району Житомирської області.
    • Житловому будинку, що належить на праві приватної власності гр. ****, розташований за адресою: вул. Набережна,5 в м. Овруч Житомирської області – з номера «5» по вулиці Набережна в м. Овруч Житомирської області на номер «5 А» по вулиці Набережна в м. Овруч Житомирської області.
    • Нежитловому приміщенню (магазин непродовольчих товарів), що належить на праві приватної власності гр. ****, розташований за адресою: вул. Тараса Шевченка,21 в м. Овруч Житомирської області – з номера «21» по вулиці Тараса Шевченка в м. Овруч Житомирської області на номер «21 А» по вулиці Тараса Шевченка в м. Овруч Житомирської області.
    • Квартирі, що належить на праві спільної часткової власності гр.гр. ****, розташована за адресою: вул. Прилісна,9 кв.2 в с. Дубовий Гай Овруцького району Житомирської області – з номера «9» квартира «2» по вулиці Прилісна в с. Дубовий Гай Овруцького району Житомирської області на номер «7» квартира «2» по вулиці Прилісна в с. Дубовий Гай Овруцького району Житомирської області.
    • Виділеній в натурі 1/2 частини житлового будинку, що знаходиться у власності і користуванні гр. ****, площею 142,7 кв.м. на підставі акту про розподіл часток в натурі від 29.06.2021 року № 43, виданому експертом з інвентаризації нерухомого майна Невмержицьким М.І., розташований за адресою: вул. Миру,12 у м.Овруч, з номера «12» на номер «12 А» по вулиці Миру у місті Овруч Житомирської області.
    • Виділеній в натурі 1/2 частини житлового будинку, що знаходиться у власності і користуванні гр. ****, площею 124,8 кв.м. на підставі акту про розподіл часток в натурі від 29.06.2021 року № 43, виданому експертом з інвентаризації нерухомого майна Невмержицьким М.І., розташований за адресою: вул. Миру,12 у м.Овруч, з номера «12» на номер «12 Б» по вулиці Миру у місті Овруч Житомирської області.
    • Нежитловому приміщенню гаражу, що належить на праві приватної власності гр. **** – з номера «11» по вулиці Богораза Володимира в місті Овруч Житомирської області на номер «11 А» по вулиці вулиці Богораза Володимира в місті Овруч Житомирської області;
    • Нежитловому приміщенню гаражу, що належить на праві приватної власності гр. **** – з номера «11» по вулиці Відродження в місті Овруч Житомирської області на номер «11 А» по вулиці вулиці Відродження в місті Овруч Житомирської області;

Овруцький міський голова                                                Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=