Рішення №255 виконкому міської ради “Про надання дозволу на розміщення комплексу атракціонів та об’єктів торгівлі”

 У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  05.08.2021 року                № 255

Про надання дозволу на розміщення

комплексу атракціонів та об’єктів торгівлі

Розглянувши заяви фізичної особи-підприємця Шовкопляс Сергія Миколайовича, фізичної особи-підприємця Компанієць Євгенія Валерійовича, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Овруцької міської ради:

В И Р І Ш И В:

  1. Надати ФОП Шовкопляс Сергію Миколайовичу дозвіл на розміщення комплексу атракціонів та об’єктів святкової торгівлі на період святкування Дня Незалежності України, а саме 24.08.2021 р. з розміщенням по вул. Тараса Шевченка в м. Овручі.

ФОП Шовкопляс С.М. дотримуватися під час організації відпочинку та розваг чинного законодавства у сфері технічних норм, торгівлі, санітарно-епідеміологічного благополуччя населення, карантинних вимог,  протипожежної безпеки, захисту прав споживачів та Правил благоустрою території Овруцької міської ради, здійснити прибирання місця, в якому проводились розважальні заходи,  та прилеглої до нього території.

         Відповідальність за безпеку, збереження життя і здоров’я відвідувачів дитячих розважальних атракціонів  несе ФОП Шовкопляс С.М.

  1. Надати ФОП Компанієць Євгенію Валерійовичу дозвіл на розміщення комплексу атракціонів та об’єктів святкової торгівлі на період святкування Дня Незалежності України, 24.08.2021 р. та Дня міста, 19.09.2021 р. з розміщенням по вул. Тараса Шевченка в  м. Овручі.

          ФОП Компанієць Є.В. дотримуватися під час організації відпочинку та розваг чинного законодавства у сфері технічних норм, торгівлі, санітарно-епідеміологічного благополуччя населення, карантинних вимог,  протипожежної безпеки, захисту прав споживачів та Правил благоустрою території Овруцької міської ради, здійснити прибирання місця, в якому проводились розважальні заходи,  та прилеглої до нього території.

         Відповідальність за безпеку, збереження життя і здоров’я відвідувачів дитячих розважальних атракціонів несе ФОП Компанієць Є.В.

 

Овруцький міський голова                                                  Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=