Рішення №259 виконкому міської ради “Про затвердження плану заходів щодо захисту прав та інтересів осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, жертв насильницьких зникнень, членів їх сімей”

   У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  27.08.2021 року             № 259

Про затвердження плану заходів
щодо захисту прав та інтересів осіб,
зниклих безвісти за особливих
обставин, жертв насильницьких

зникнень, членів їх сімей

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України від 11.11.2020 № 495/2020 «Про заходи щодо захисту прав та інтересів осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, жертв насильницьких зникнень, членів їх сімей»

В И Р І Ш И В:

  1. Затвердити план заходів щодо захисту прав та інтересів осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, жертв насильницьких зникнень, членів їх сімей (додаток).

 

Перший заступник міського голови                     Володимир ГРИШКОВЕЦЬ

 

Додаток
до рішення виконавчого
комітету №259

від 27.08.2021 року

План заходів

 щодо захисту прав та інтересів осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, жертв насильницьких зникнень, членів їх сімей

1. Забезпечити інформаційний супровід на сайті міської ради щодо соціального захисту осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, жертв насильницьких зникнень, членів їх сімей.

Відділ цивільного захисту, оборонної роботи, взаємодії з правоохоронними органами та комунікацією з громадськістю

2. Налагодити співпрацю з благодійними, волонтерськими, громадськими організаціями з метою їх залучення до надання допомоги та послуг соціального характеру членам сімей, зниклих безвісти за особливих обставин, жертв насильницьких зникнень.

Центр надання соціальних послуг Овруцької міської ради

Овруцька міська організація ветеранів України

3. Забезпечити надання невідкладної психологічної підтримки членам сімей, зниклих безвісти за особливих обставин, жертв насильницьких зникнень.

КНП «Овруцька міська лікарня»

4. Надання в установленому законодавством порядку одноразової грошової допомоги членам сімей, зниклих безвісти за особливих обставин, жертв насильницьких зникнень.

Овруцька міська рада

5. Проведення заходів до Міжнародного дня жертв насильницьких зникнень

Овруцька міська рада



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=