Рішення №265 виконкому міської ради “Про взяття на облік внутрішньо переміщену особу гр. Наумічеву Л.О., яка потребує надання житлового приміщення для тимчасового проживання з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб”

                             

 У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  27.08.2021 року           №265

Про взяття на облік внутрішньо переміщену
особу гр. Наумічеву Л.О., яка потребує надання
житлового приміщення для тимчасового
проживання з фонду житла для тимчасового

проживання внутрішньо переміщених осіб

Розглянувши заяву гр. Наумічевої Л.О. про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб, які потребують надання житлового приміщення для тимчасового проживання з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, матеріали засідання житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб при виконкомі Овруцької міської ради від 25.08.2021 року з питання взяття  на облік гр. Наумічеву Л.О., відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 року № 582, керуючись п.2 Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Взяти на облік громадян, які потребують надання житлового приміщення для тимчасового проживання з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб гр. Наумічеву Лілію Олександрівну згідно п.2 Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб (далі-Порядок). Фактичне місце проживання: м.Овруч, вул. ****. Зареєстрована за адресою:  ****.

Заявниця гр. Наумічева Л.О. згідно довідки управління соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації від 03.12.2014 року № 1815-223 є внутрішньо переміщеною особою.

Працює в КП «Овруч» Овруцької міської ради на посаді контролера-ревізора.

Склад сім’ї заявниці – 1 особа.

Наумічева Лілія Олександрівна – заявниця.

 

Перший заступник міського голови                             Володимир ГРИШКОВЕЦЬ



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=