Проєкт «Успішна жінка»

Видавництво «Статус-Україна» розпочало роботу над ХI випуском книги інформаційно-видавничого проєкту «Успішна жінка», за підтримки міністерств,  облдержадміністрацій, облрад, НАНУ, Інституту демографії та соціальних досліджень ім. В.Птухи, громадських структур і рекомендацій окремих особистостей. Основною метою проєкту є відображення високого соціального статусу успішних, ділових та цілеспрямованих жінок в житті країни, адже сучасна жінка – гордість нашого сьогодення.

До участі у проєкті «Успішна жінка» запрошуються жінки – керівники підприємств, державних і недержавних структур, громадських організацій, окремі особистості –  провідні спеціалісти різних галузей, громадські діячі, митці, учасники державних та громадських акцій, які досягли статусу успішної жінки завдяки щоденній та наполегливій праці.    Фінансування проєкту здійснюється шляхом залучення коштів учасників проєкту, спонсорів. Вихід книги з друку планується у грудні 2021 року. Всі учасники отримають книги, дипломи, а інформація після виходу книги розміщується додатково в інтернет-мережі (status-ua.com.ua).

Усім бажаючим зі своїми пропозиціями щодо кандидатур для участі у проекті звертатись за адресою: 03134, м.Київ, вул. Симиренка, 34, к.39, ТОВ «Статус-Україна» та на електронну адресу: status-ukrain@ukr.net

Додаткову інформацію можна дізнатися на сайті: http://www.status-ua.com.ua та за телефонами: 098-535-24-42, 050-961-52-64 (Кучерук Зінаїда Дмитрівна)

Розмір тексту-+=