Рішення №311 виконкому міської ради “Про затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води та лімітів споживання питної води абонентами комунального підприємства «Відродження» Овруцької міської ради Житомирської області”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.09.2021 року                  № 311

Про затвердження поточних індивідуальних
технологічних нормативів використання питної
води та лімітів споживання питної води
абонентами комунального підприємства
«Відродження» Овруцької міської ради

Житомирської області

Розглянувши лист комунального підприємства «Відродження» Овруцької міської ради Житомирської області від 29 вересня 2021 року     № 133, з метою раціонального використання питної води, керуючись ст.2, ст.4, ст.13, ст.29, 31 Закону України «Про питну воду та питне водопостачання», ст.17, п.5 ч. «а» ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Затвердити:

1.1. Поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної  води на комунальному підприємстві «Відродження» Овруцької міської ради Житомирської області (додаються).

1.2.  Ліміти використання води абонентами комунального підприємства «Відродження» Овруцької міської ради Житомирської області в басейні річки Уж та в басейні річки Словечна (додаються).

2. Ліміт використання води може бути переглянутий раніше закінчення календарного року, якщо у промислового підприємства змінились умови водопостачання (склад  технологічного устаткування, режим його роботи, схема використання води та інше). Тимчасове збільшення обсягу споживання води промисловим підприємством понад установлених лімітів може бути допущено у виключному порядку, при відповідних обґрунтуваннях тільки зі спеціальним дозволом міської ради та за попереднім погодженням з комунальним підприємством «Відродження» Овруцької міської ради Житомирської області.

3. Комунальному підприємству «Відродження» Овруцької міської ради Житомирської області :

3.1.  Дотримуватися затверджених нормативів використання питної води.

3.2. Здійснювати контроль за дотриманням лімітів шляхом співставлення фактичного водопостачання, що визначається на підставі об’єктивного обліку лічильником обліку холодної води та інших засобів обліку з величиною встановленого ліміту.

3.3. Готувати і передавати до органів, що здійснюють державне управління в галузі використання та охорони води, у відповідності до діючого законодавства, матеріали для притягнення до відповідальності керівників підприємств, установ та організацій за систематичне порушення установлених лімітів і неприйняття заходів щодо їх дотримання.

3.4.   Проводити постійну роботу щодо раціонального використання питної води, вживати всіх необхідних заходів щодо усунення аварій, пошкоджень, витоків.

  1. Координацію роботи з виконання даного рішення покласти на відділ житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради.

 

Овруцький міський голова                                                           Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=