ПРОТОКОЛ №4 постійної депутатської комісії міської ради з питань містобудування, житлово-комунального господарства, благоустрою, землекористування, екології, розвитку аграрно-промислового комплексу та сільських територій від 20 квітня 2021 року

ПРОТОКОЛ  №4

постійної депутатської комісії міської ради  з питань містобудування, житлово-комунального господарства, благоустрою, землекористування, екології, розвитку аграрно-промислового комплексу та сільських територій

від 20 квітня 2021 року

Присутні: заступник голови комісії Макарчук Я.І.

Члени комісії: Соляр В.В., Левківська Л.Г., Левківський П.І.

Порядок денний засідання

  1. Про затвердження Програми розвитку агропромислового комплексу Овруцької міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

Інформує: Рибинська Наталя Михайлівна – заступник

 міського голови

  1. Про передачу майна з балансу відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради в господарське відання та на баланс КП «Овруч» Овруцької міської ради.
  2. Про передачу майна з балансу відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради в господарське відання та на баланс КП «Відродження» Овруцької міської ради.
  3. Про затвердження актів прийому-передачі майна з балансу відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради в господарське відання та на баланс комунальних підприємств.
  4. Про передачу майна з балансу та господарського відання КП «Гарне місто» Овруцької міської ради на баланс та у господарське відання КП «Водоканал» Овруцької міської ради.

Інформує: Редчиць Олександр Петрович – начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою

  1. Земельні питання:
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  2. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  3. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)(АТО).
  4. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва індивідуальних гаражів (УБД).
  5. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства.
  6. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства (АТО).
  7. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни цільового призначення.
  8. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни цільового призначення (АТО).
  9. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення.
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення (для АТО).
  12. Про затвердження проекту землеустрою у разі зміни цільового призначення земельної ділянки.
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, яка розташована на території Зарічанського старостинського округу.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, яка розташована на території Покалівського старостинського округу (за межами населених пунктів).
  34. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (невитребуваних земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачі в оренду.
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  37. Про затвердження детального плану території.
  38. Про затвердження детального плану території.
  39. Про уточнення цільового призначення, площі та місця розташування щодо земельних ділянок, які передані у власність рішеннями, прийнятими відповідно до Декрету КМУ № 15-92 від 26.12.1992 року «Про приватизацію земельних ділянок громадянами».
  40. Про поновлення договору оренди землі.
  41. Про надання в оренду земельних ділянок.
  42. 42 Про припинення договорів оренди земельних ділянок.
  43. Про припинення договорів оренди земельних ділянок.
  44. Про припинення договорів оренди земельних ділянок.
  45. Про припинення договорів оренди земельних ділянок.
  46. Про припинення договору оренди землі з гр. Матюхіною К.М. та укладення договору оренди землі з гр. Батильчук О.А.
  47. Про припинення дії строкового особистого земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди на земельну ділянку комунальної власності.
  48. Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  49. Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  50. Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території.
  51. Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території.
  52. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.
  53. Про внесення клопотання про передачу земельної ділянки із державної власності до комунальної власності Овруцької міської територіальної громади.
  54. Про передачу у постійне користування земельних ділянок.
  55. Про визнання земельних торгів такими, що не відбулися та проведення на тих же умовах, на яких було призначено, повторно земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди земельних ділянок.
  56. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  57. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (АТО).
  58. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  59. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
  60. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення.
  61. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення (АТО).
  62. Про надання дозволу гр. Герасимчуку І.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди.
  63. Про надання дозволу ТОВ «АГРО КОНТИНЕНТАЛЬ» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди.
  64. Про надання дозволу ТОВ «АГРО КОНТИНЕНТАЛЬ» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди.
  65. Про надання дозволу ТОВ «АГРО КОНТИНЕНТАЛЬ» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди.
  66. Про надання дозволу громадянам на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  67. Про надання дозволу ТОВ «ВП «ПОЛІССЯ» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди.
  68. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою
  69. щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності.
  70. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.
  71. Про передачу ФГ «ГЛОБАЛ ВЬЮ» земельної ділянки на умовах оренди.
  72. Про відмову у наданні дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  73. Про надання дозволу Покалівському сільському споживчому товариству на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

Інформує: Жук Сергій Петрович – начальник відділу регулювання

земельних відносин

  1. Різне.

За такий порядок денний:

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

Запропоновано регламент проведення комісії:

Доповідачам до 2 хв., виступи/запитання до 1 хв., відповіді на запитання до 1 хв.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

Розгляд питань порядку денного

СЛУХАЛИ: 1. Про затвердження Програми розвитку агропромислового комплексу Овруцької міської територіальної громади  на 2021-2025 роки.

ДОПОВІДАЄ: Рибинська Н.М. – заступник міського голови

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії проект рішення «Про затвердження Програми розвитку агропромислового комплексу Овруцької міської територіальної громади  на 2021-2025 роки».

СЛУХАЛИ: 2. Про передачу майна з балансу відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради в господарське відання та на баланс КП «Овруч» Овруцької міської ради.

ДОПОВІДАЄ: Редчиць О.П. – начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про передачу майна з балансу відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради в господарське відання та на баланс КП «Овруч» Овруцької міської ради».

СЛУХАЛИ: 3. Про передачу майна з балансу відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради в господарське відання та на баланс КП «Відродження» Овруцької міської ради.

ДОПОВІДАЄ:  Редчиць О.П. – начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про передачу майна з балансу відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради в господарське відання та на баланс КП «Відродження» Овруцької міської ради».

СЛУХАЛИ: 4. Про затвердження актів прийому-передачі майна з балансу відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради в господарське відання та на баланс комунальних підприємств.

ДОПОВІДАЄ: Редчиць О.П. – начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 1, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження актів прийому-передачі майна з балансу відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради в господарське відання та на баланс комунальних підприємств».

СЛУХАЛИ: 5. Про передачу майна з балансу та господарського відання КП «Гарне місто» Овруцької міської ради на баланс та у господарське відання КП «Водоканал» Овруцької міської ради.

ДОПОВІДАЄ: Редчиць О.П. – начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 1, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про передачу майна з балансу та господарського відання КП «Гарне місто» Овруцької міської ради на баланс та у господарське відання КП «Водоканал» Овруцької міської ради».

  1. Розгляд земельних питань:

ДОПОВІДАЄ по земельним питанням: Жук С.П. – начальник відділу регулювання земельних відносин

СЛУХАЛИ: 6.1. Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».

СЛУХАЛИ: 6.2. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».

СЛУХАЛИ: 6.3. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».

СЛУХАЛИ: 6.4. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва індивідуальних гаражів.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва індивідуальних гаражів».

СЛУХАЛИ: 6.5. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства.

В ході розгляду даного питання депутати запропонували внести зміни до проекту рішення: виключити з Додатку пункти, по яких необхідно додатково вивчити ситуацію. На голосування поставлено проект рішення із запропонованими поправками:

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення (з поправками) «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства».

СЛУХАЛИ: 6.6. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства.

Депутати запропонували зняти дане питання з розгляду для доопрацювання.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати сесії міської ради зняти з розгляду даний проект рішення для доопрацювання.

СЛУХАЛИ: 6.7. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни цільового призначення

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни цільового призначення».

СЛУХАЛИ: 6.8. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни цільового призначення.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни цільового призначення».

СЛУХАЛИ: 6.9. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передбачених для передачі у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Депутат Левківський П.І. запропонував зняти даний проект рішення, оскільки це питання потребує подальшого вивчення та доопрацювання. Головуючий поставив на голосування пропозицію депутата Левківського П.І.:

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати сесії міської ради зняти з розгляду даний проект рішення для доопрацювання.

СЛУХАЛИ: 6.10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення».

СЛУХАЛИ: 6.11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення».

СЛУХАЛИ: 6.12. Про затвердження проекту землеустрою у разі зміни цільового призначення земельної ділянки.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 3, «Проти» – 0, «Утримались» – 1

Рішення не прийнято.

СЛУХАЛИ: 6.13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах».

СЛУХАЛИ: 6.14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах».

СЛУХАЛИ: 6.15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах».

СЛУХАЛИ: 6.16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах».

СЛУХАЛИ: 6.17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах».

СЛУХАЛИ: 6.18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах».

СЛУХАЛИ: 6.19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах».

СЛУХАЛИ: 6.20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах».

СЛУХАЛИ: 6.21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах».

СЛУХАЛИ: 6.22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах».

СЛУХАЛИ: 6.23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах».

СЛУХАЛИ: 6.24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах».

СЛУХАЛИ: 6.25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах».

СЛУХАЛИ: 6.26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах».

СЛУХАЛИ: 6.27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах».

СЛУХАЛИ: 6.28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах».

СЛУХАЛИ: 6.29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення, яка пропонується для продажу на земельних торгах».

СЛУХАЛИ: 6.30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності».

СЛУХАЛИ: 6.31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності».

СЛУХАЛИ: 6.32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, яка розташована  на території Зарічанського старостинського округу.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, яка розташована  на території Зарічанського старостинського округу».

СЛУХАЛИ: 6.33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, яка розташована на території Покалівського старостинського округу (за межами населених пунктів).

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, яка розташована на території Покалівського старостинського округу (за межами населених пунктів)».

СЛУХАЛИ: 6.34. Про затвердження технічних  документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження технічних  документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності».

СЛУХАЛИ: 6.35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (невитребуваних земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачі в оренду.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (невитребуваних земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачі в оренду».

СЛУХАЛИ: 6.36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва».

СЛУХАЛИ: 6.37. Про затвердження детального плану території.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження детального плану території».

СЛУХАЛИ: 6.38. Про затвердження детального плану території.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про затвердження детального плану території».

СЛУХАЛИ: 6.39. Про уточнення цільового призначення, площі та місця розташування щодо земельних ділянок, які передані у власність рішеннями, прийнятими відповідно до Декрету КМУ № 15-92 від 26.12.1992 року «Про приватизацію земельних ділянок громадянами».

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про уточнення цільового призначення, площі та місця розташування щодо земельних ділянок, які передані у власність рішеннями, прийнятими відповідно до Декрету КМУ № 15-92 від 26.12.1992 року «Про приватизацію земельних ділянок громадянами».

СЛУХАЛИ: 6.40. Про поновлення договору оренди землі.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про поновлення договору оренди землі».

СЛУХАЛИ: 6.41. Про надання в оренду земельних ділянок.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання в оренду земельних ділянок».

СЛУХАЛИ: 6.42. Про припинення договорів оренди земельних ділянок.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про припинення договорів оренди земельних ділянок».

СЛУХАЛИ: 6.43. Про припинення договорів оренди земельних ділянок.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про припинення договорів оренди земельних ділянок».

СЛУХАЛИ: 6.44. Про припинення договорів оренди земельних ділянок.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про припинення договорів оренди земельних ділянок».

СЛУХАЛИ: 6.45. Про припинення договорів оренди земельних ділянок.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про припинення договорів оренди земельних ділянок».

СЛУХАЛИ: 6.46. Про припинення договору оренди землі з гр. Матюхіною К.М. та укладення договору оренди землі з гр. Батильчук О.А.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про припинення договору оренди землі з гр. Матюхіною К.М. та укладення договору оренди землі з гр. Батильчук О.А.».

СЛУХАЛИ: 6.47. Про припинення дії строкового особистого земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди на земельну ділянку комунальної власності.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про припинення дії строкового особистого земельного сервітуту на право розміщення тимчасової споруди на земельну ділянку комунальної власності».

СЛУХАЛИ: 6.48. Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки».

СЛУХАЛИ: 6.49. Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки».

СЛУХАЛИ: 6.50. Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території».

СЛУХАЛИ: 6.51. Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу на розробку проекту детального плану території».

СЛУХАЛИ: 6.52 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки».

СЛУХАЛИ: 6.53. Про внесення клопотання про передачу земельної ділянки із державної власності до комунальної власності Овруцької міської територіальної громади.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про внесення клопотання про передачу земельної ділянки із державної власності до комунальної власності Овруцької міської територіальної громади».

СЛУХАЛИ: 6.54. Про передачу у постійне користування земельних ділянок.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про передачу у постійне користування земельних ділянок».

СЛУХАЛИ: 6.55. Про визнання земельних торгів такими, що не відбулися та проведення на тих же умовах, на яких було призначено, повторно земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди земельних ділянок.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про визнання земельних торгів такими, що не відбулися та проведення на тих же умовах, на яких було призначено, повторно земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди земельних ділянок».

СЛУХАЛИ: 6.56. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».

СЛУХАЛИ: 6.57. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».

СЛУХАЛИ: 6.58. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок».

СЛУХАЛИ: 6.59. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.

В ході розгляду даного питання було запропоновано внести зміни до проекту рішення, а саме: виключити п.1 і п.2 з Додатку для подальшого вивчення і доопрацювання. На голосування поставлено проект рішення з поправками:

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення (з поправками) «Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства».

СЛУХАЛИ: 6.60. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0     

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення».

СЛУХАЛИ: 6.61. Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення».

СЛУХАЛИ: 6.62. Про надання дозволу гр. Герасимчуку І.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу гр. Герасимчуку І.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди».

СЛУХАЛИ: 6.63. Про надання дозволу ТОВ «АГРО КОНТИНЕНТАЛЬ» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0.

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу ТОВ «АГРО КОНТИНЕНТАЛЬ» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди».

СЛУХАЛИ: 6.64. Про надання дозволу ТОВ «АГРО КОНТИНЕНТАЛЬ» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди.

Депутати запропонували зняти дане питання з розгляду для доопрацювання. Таку пропозицію поставлено на голосування:

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0.

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати сесії міської ради зняти дане питання з розгляду для доопрацювання.

СЛУХАЛИ: 6.65. Про надання дозволу ТОВ «АГРО КОНТИНЕНТАЛЬ» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди.

Депутати запропонували зняти дане питання з розгляду для доопрацювання. Таку пропозицію поставлено на голосування:

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0.

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати сесії міської ради зняти дане питання з розгляду для доопрацювання.

СЛУХАЛИ: 6.66. Про надання дозволу громадянам на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0.

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу громадянам на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва».

СЛУХАЛИ: 6.67. Про надання дозволу ТОВ «ВП «ПОЛІССЯ» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0.

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу ТОВ «ВП «ПОЛІССЯ» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди».

СЛУХАЛИ: 6.68. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0.

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності».

СЛУХАЛИ: 6.69. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0.

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення».

СЛУХАЛИ: 6.70. Про передачу ФГ «ГЛОБАЛ ВЬЮ» земельної ділянки на умовах оренди.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0.

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про передачу ФГ «ГЛОБАЛ ВЬЮ» земельної ділянки на умовах оренди».

СЛУХАЛИ: 6.71. Про відмову у наданні дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0.

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про відмову у наданні дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок».

СЛУХАЛИ: 6.72. Про надання дозволу  Покалівському сільському споживчому товариству на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

ГОЛОСУВАЛИ: «За» – 4, «Проти» – 0, «Утримались» – 0.

ВИРІШИЛИ: Рекомендувати винести і підтримати на сесії міської ради проект рішення «Про надання дозволу  Покалівському сільському споживчому товариству на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки».

СЛУХАЛИ: 7. Різне.

Гр. Левківський П.М. звернувся до депутатів щодо неправомірних, на його думку, дій по відношенню до його майна (будинок і земельна ділянка по вул. І.Франка, 22/1 в м. Овруч) та попросив допомоги у вирішення даного питання.

Депутати взяли інформацію до відома, але для прийняття рішення вирішили вивчити питання з виїздом на місце.

Заступник голови комісії                                               Макарчук Я.І.

Секретар комісії                                                             Левківська Л.Г.



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=