Рішення №347 виконкому міської ради “Про стан водопровідно-каналізаційного господарства в сільських населених пунктах Овруцької територіальної громади”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  02.11.2021 року                 №347

Про стан водопровідно-каналізаційного
господарства в сільських населених пунктах

Овруцької територіальної громади

Заслухавши та обговоривши інформацію директора КП «Відродження» Овруцької міської ради Чичирка М.В. про стан водопровідно-каналізаційного господарства в сільських населених пунктах та фінансові показники діяльності підприємства виконком міської ради відмічає, що проведено певну роботу по удосконаленню мереж водопостачання в сільських населених пунктах.

З метою забезпечення стабільної роботи КП «Відродження» Овруцької міської ради та належного надання населенню послуги з водопостачання, керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Інформацію директора КП «Відродження» Овруцької міської ради Чичирка М.В. про стан водопровідно-каналізаційного господарства в сільських населених пунктах та фінансові показники діяльності підприємства взяти до відома.
  2. Затвердити перспективний план робіт та розвитку водопровідного господарства сільських населених пунктів Овруцької міської ТГ згідно Додатку №1. Директору КП «Відродження» Овруцької міської ради Чичирку М.В. спільно з старостами відповідних населених пунктів забезпечити виконання даних заходів до 25 березня 2022 року.
  3. Директору КП «Відродження» Овруцької міської ради Чичирку М.В. спільно з старостами терміново провести роботу зі споживачами стосовно зменшення заборгованості по сплаті за послугу водопостачання. Попередити споживачів стосовно можливого відключення від системи водопостачання у разі несплати боргу по даній послузі.
  4. Директору КП «Відродження» Овруцької міської ради Чичирку М.В. на щоденній основі готувати інформацію щодо проведеної роботи по заходам вказаним в п. 2 та п. 3 даного Рішення та щомісяця інформувати на чергових засіданнях виконавчого комітету Овруцької міської ради
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Гришковця В.М. та начальника відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради Редчиця О.П..

 

Овруцький міський голова                                                           Іван КОРУД

Додаток №1

до рішення №347 від 02.11.2021 року

Перспективний план робіт та розвитку водопровідного господарства

сільських населених пунктів Овруцької ОТГ

Водопровідні мережі:

№ п/п Населений пункт Заходи
1 Кирдани Підготовка технічного завдання на проекування з планом робіт: заміна азбесто-цементного трубопроводу від свердловини до башті та заміна металевих вставок в оглядових колодязях (5 шт.), заміна центральних трубопроводів по вулицях із збільшенням діаметру та встановлення обліку абонентів, буріння додаткової свердловини, облаштування можливості підключення до водогону с. Корчівка.
2 Дубовий Гай Заміна покрівлі на приміщенні де встановлено високочастотне обладнання.
3 Черепин підключення свердловини №3 до водогону (прокладання труби, влаштування павільйону, підключення до електромережі, монтаж насоса та встановлення станції керування), заміна запірної арматури в оглядових колодязях (4 шт.), заміна насосу 2-го підйому на більш потужний.
4 Заськи влаштування павільйону свердловини № 2, монтаж насоса та встановлення станції керування
5 Коренівка Підключення водогону с. Черепинки до водогону с. Коренівка (прокладання труби 1600 м.пог.)
6 Черепинки Заміна трубопроводу по вул. Центральна.
7 Лукішки
8 Піщаниця
9 Клинець Проведення поточного ремонту станції знезалізнення та її приміщення, павільйону де розташований насос 2 підйому, заміна насосів 2 підйому та в свердловині № 1 на сучасні енергоефективні.
10 Поліське Монтаж 3 колодязів по вул. Центральна.
11 Мишковичі Підключення артезіанської свердловини до водогону (влаштування павільйону, монтаж насоса, прокладання труби та встановлення станції керування насосом).
12 Павловичі Заміна насосу на енергоефективний та встановлення станції керування насосом.
13 Покалів Заміна азбестових труб по вул. Шляховій та Новій.
14 Полохачів Заміна запірної арматури в оглядових колодязях 3 шт.
15 Коптівщина заміна запірної арматури в оглядових колодязях 3 шт.
16 Дівошин Поточний ремонт водогінної мережі.
17 Скребеличі Поточний ремонт водогінної мережі.
18 Барвінкове Автоматизація свердловини
19 Хлупляни Влаштування зливних кранів в с. Хлупляни, та поточний ремонт колонок.
Стугівщина
Оленичі
20 Нагоряни відновлення водогону по робочому проекту
21 Левковичі Підключення артезіанської свердловини до водогону (влаштування павільйону, монтаж насоса, прокладання труби та встановлення станції керування насосом «високочастотне обладнання»),
22 Велика Хайча заміна запірної арматури в оглядових колодязях (3 шт.)
23 Великий Кобилин заміна металевого та чугунного водопроводу на поліетиленовий, заміна запірної арматури в оглядових колодязях (3 шт.)
Малий Кобилин
24 Норинськ прокладання труби та підключення до водогону с.Підвелідники, поточний ремонт водогінної мережі.
25 Шоломки підключення артезіанської свердловини до водогону (влаштування павільйону, монтаж насоса, прокладання труби та встановлення станції керування насосом), поточний ремонт або заміна башні та підключення до водогону вул. Південної.
26 Збраньки встановлення станції автоматичного керування на свердловині та станції знезалізнення, заміна обігрівачів на сучасні енергоефективні
27 Слобода Шоломківська відновлення водогону (прокладання труби), підключення артезіанської свердловини до водогону (влаштування павільйону, монтаж насоса, прокладання труби та встановлення станції керування насосом), поточний ремонт або заміна башні.
28 Заріччя Будівництво водогону згідно робочого проекту
29 Острів Будівництво водогону згідно робочого проекту
30 Гошів прокладання водогінної мережі по вулицях села за результатами заключених договорів
31 Невгоди Поточний ремонт водогінної мережі.
32 Велика Фосня відновлення водогону по селу та підключення артезіанської свердловини до водогону (влаштування павільйону, монтаж насоса, прокладання труби та встановлення станції керування насосом) за результатами заключених договорів.
33 Мала Фосня прокладання труби по центральній вулиці та підключення артезіанської свердловини до водогону (влаштування павільйону, монтаж насоса, прокладання труби та встановлення станції керування насосом) за результатами заключених договорів.
34 Раківщина підключення артезіанської свердловини до водогону села, відновлення водогону від свердловини до школи, роботи по свердловині (влаштування павільйону, монтаж насоса, прокладання труби та встановлення станції керування насосом) за результатами заключених договорів.
35 Гуничі прокладання труби та підключення артезіанської свердловини до водогону (влаштування павільйону, монтаж насоса, прокладання труби та встановлення станції керування насосом) за результатами заключених договорів
36 Велика Чернігівка відновлення роботи станції очистки води, підключення свердловини №2 до водогону (влаштування павільйону, монтаж насоса, прокладання труби та встановлення станції керування насосом) та заміна трубопроводу по вулицях села за результатами заключених договорів.
37 Мала Чернігівка відновлення водогінної мережі, відновлення станції очистки води, поточний ремонт башні та підключення артезіанської свердловини до водогону (влаштування павільйону, монтаж насоса, прокладання труби та встановлення станції керування насосом) за результатами заключених договорів
38 Богданівка відновлення водогінної мережі, відновлення станції очистки води, поточний ремонт башні та підключення артезіанської свердловини до водогону (влаштування павільйону, монтаж насоса, прокладання труби та встановлення станції керування насосом) за результатами заключених договорів.
39 Мамеч прокладання труби по центральній вулиці та підключення артезіанської свердловини (влаштування павільйону, монтаж насоса, прокладання труби, встановлення резервуару води та встановлення станції керування насосом) за результатами заключених договорів
40 Ігнатпіль (ВНС, КНС) Встановлення високочастотного обладнання на, ремонт покрівлі, встановлення опалення на ВНС. Відновлення роботи електроустановок, ремонт покрівлі на КНС.

 



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=