Колектив Овруцької міської лікарні висловлює щиру подяку і глибоку вдячність благодійникам

Колектив  Овруцької міської лікарні висловлює щиру подяку і глибоку вдячність колективу БО «Лікарняна каса» за надану благодійну допомогу у вигляді кисневого концентратора, які вкрай необхідні для «ковідних» хворих з середнім ступенем тяжкості перебігу хвороби. Ми з великою вдячністю приймаємо подарований кисневий концентратор.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Бажаємо Вам здоров’я, професійних успіхів.


Колектив  Овруцької міської лікарні висловлює щиру подяку і глибоку вдячність нашим благодійникам: Дубенку О.С., Гигадло  О.А., Пузій А.В..

      Ваша допомога у вигляді овочів сьогодні дає змогу нам покращити харчування в лікарні, а саме забезпечити правильне, збалансоване та раціональне харчування нашим пацієнтам. Наше здоров’я прямо залежить від нашого харчування, адже овочі мають лікувальне і дієтичне значення, а також попереджують інфекційні захворювання. Овочі – це малокалорійне джерело вітамінів. Велика справа в період хвороби дотримання повноцінного раціону. Ваша допомога сприятиме скорішому видужуванню хворих.

Бажаємо Вам здоров’я, тепла від людей та сімейного благополуччя.


Колектив  Овруцької міської лікарні висловлює щиру подяку і глибоку вдячність представникам Європейського регіонального бюро ВОЗ за надану благодійну допомогу у вигляді засобів для боротьби з COVID-19.

Бажаємо  колективу організації здоров’я, професійних успіхів по досягненню цілей у розвитку компанії.  Висловлюємо впевненість в збереженні дружніх відносин та нашій подальшій плідній і взаємовигідній співпраці на благо спільних інтересів. Нехай успіхи, благополуччя і стабільність супроводжують вашій роботі.

 

Щиро дякуємо нашим благодійникам за таку вагому підтримку. З повагою, колектив КНП «Овруцька міська лікарня» Овруцької міської ради та директор Валентина Шубан.

Розмір тексту-+=