Проект рішення виконкому міської ради “Про погодження інвестиційної програми КП «Відродження» Овруцької міської ради Житомирської області на 2022 рік”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  25.11.2021 року                      №

Про погодження інвестиційної програми
КП «Відродження» Овруцької міської ради

Житомирської області на 2022 рік

Розглянувши клопотання та Інвестиційну програму КП «Відродження» Овруцької міської ради Житомирської області на 2022 рік, у відповідності до «Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення, ліцензування діяльності яких здійснюють Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації» затвердженого Наказом Міністерства розвитку громад та територій України від 19.08.2020 р. № 191, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Погодити інвестиційну програму КП «Відродження» Овруцької міської ради Житомирської області на 2021 рік.

2. Комунальному підприємству «Відродження» Овруцької міської ради Житомирської області (Чичирко М.В.):

2.1. Оприлюднити погоджену Інвестиційну програму на офіційних вебсайтах у мережі інтернет та розмістити у засобах масової інформації за місцем виконання інвестиційної програми інформаційне повідомлення про погодження уповноваженим органом інвестиційної програми, у якому вказати на джерело розміщення інвестиційної програми;

2.2.  Інвестиційну програму оформити у двох примірниках та протягом 10 робочих днів перший примірник та його електронну версію подати виконавчому комітету Овруцької міської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Гришковця В.М. та начальника відділу житлово-комунального господарства, благоустрою Овруцької міської ради Редчиця О.П.

 

Міський голова                                                                                  Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=