Рішення №1008 від 23 листопада 2021 року “Про надання дозволу громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди “

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

Сімнадцята   сесія                                                                            VІII  скликання

Від  23  листопада  2021 року        №1008

Про надання дозволу громадянам на
розроблення проектів землеустрою
щодо відведення земельних  ділянок

на умовах оренди

     Розглянувши звернення громадян про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись ст. 12, ст. 79-1, ст. 93, ст. 116, ст. 123, ст. 124 Земельного кодексу України,  п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної комісії міської ради від 16.11.2021 р., міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати гр. Боровському Віталію Вікторовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка розташована по вул. Енергетиків, 2д в м. Овруч, орієнтовною площею 0,0500 га, для будівництва індивідуальних гаражів на умовах оренди терміном на 10 років.
  2. Надати гр. Мошківському Михайлу Івановичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка розташована по вул. Енергетиків, 2д в м. Овруч, орієнтовною площею 0,0500 га, для будівництва індивідуальних гаражів на умовах оренди терміном на 10 років.
  3. Надати гр. Грищенку Павлу Анатолійовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка розташована по вул. Енергетиків, 2д в м. Овруч, орієнтовною площею 0,0500 га, для будівництва індивідуальних гаражів на умовах оренди терміном на 10 років.
  4. Надати гр. Андросовичу Андрій Іванович дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка розташована по вул. Енергетиків, 2д в м. Овруч, орієнтовною площею 0,0500 га, для будівництва індивідуальних гаражів на умовах оренди терміном на 10 років.
  5. Надати гр. Думинському Костянтину Миколайовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка розташована по вул. Енергетиків, 2д в м. Овруч, орієнтовною площею 0,0500 га, для будівництва індивідуальних гаражів на умовах оренди терміном на 10 років.
  6. Громадянам вказаним у п. п. 1-5 даного рішення здійснити заходи для розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на умовах оренди, погодити проект відповідно до діючого законодавства та надати на розгляд чергової сесії міської ради.

 

Міський голова                                                                               Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=