Рішення №355 виконкому міської ради “Про звернення виконавчого комітету міської ради до Голови Житомирської ОДА Бунечка В.І.”

                           

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 26.11.2021 року      №355

Про звернення виконавчого комітету
міської ради до Голови Житомирської ОДА

Буневка В.І.

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування  в Україні»,  враховуючи  актуальність даного питання, виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Схвалити текст звернення до Голови Житомирської ОДА Бунечка В.І., начальника Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Сахнюка В.А., генерального директора Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» Житомирської обласної ради Рибинського І.Є. (додається).
  2. Доручити міському голові Коруду І. Я. підписати та направити дане звернення до адресатів, зазначених в п. 1 даного рішення.

 

Овруцький міський голова                                                              Іван КОРУД

Додаток
до рішення виконкому

від 26.11.2021 р. №355

 

                                 Голові Житомирської ОДА

           Бунечку В.І.

                                              

                                                        Начальнику Житомирського обласного

                                                     управління лісового та мисливського

                                      господарства Сахнюку В.А.

                                                                  Генеральному директору

                                                         Житомирського обласного комунального

                                                         агролісогосподарського підприємства

     «Житомироблагроліс» Житомирської

     обласної ради Рибинському І.Є.

Звернення

          В результаті сильних поривів вітру та буревіїв на території Овруцької міської територіальної громади в ніч з 19 на 20 листопада 2021 року було повалено дерево між селами Гуничі та Раківщина. Внаслідок цього було пошкоджено 10 ліній електропередач та знеструмлено села Раківщинського старостинського округу. Крім того, в результаті пошкодження ліній електропередач знеструмленими були 15 сіл Кирданівського, Гошівського, Руднянського та Ігнатпільського старостинських округів.

         До 17-ої години 20.11.21 року аварійно-ремонтними бригадами Овруцького РЕМу вказані аварійні ситуації у вищезазначених населених пунктах були ліквідовані та відновлено електропостачання, крім сіл Руднянського  старостинського округу (Борутине та Виступовичі).

       24 листопада 2021 року з метою відновлення електропостачання, за ініціативи Овруцького міського голови, було створено дві мобільні бригади з працівників Овруцької міської ради, лісових підприємств та Овруцького РЕМу для розчищення ліній електропередач від лісових завалів.

Завдяки консолідованим зусиллям електропостачання в селах Борутине та Виступовичі відновлено.

       На виконання Правил охорони електричних мереж затверджених Постановою КМУ №209 від 4 березня 1997 року, відповідно до рішення обласної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій від 24.03.2017 року (Протокол №3), на виконання розпорядження Голови обласної державної адміністрації №147 від 13.05.2015 року «Про охорону електричних мереж», а також у зв’язку з почастівшими випадками падіння дерев на ПЛ-6-10кВ Овруцького РЕМ, які проходять лісовими масивами, що приводить до знеструмлення споживачів Овруцького району впливаючи на спектр соціального життя населення на нанесення значних матеріальних збитків АТ «Житомиробленерго» просимо посприяти у розв’язання питання включення до планів лісгоспів на 2022 рік роботи по зрізанню дерев, розширенню просік ПЛ на висоту падіння дерев, для забезпечення безперебійного електропостачання населених пунктів Овруцької громади та ліній електропередач, які проходять через лісові масиви лісогосподарських підприємств Овруччини.

Також просимо розглянути дане  звернення виконавчого комітету Овруцької міської ради на засіданні обласної комісії ТЕБ і НС.

Додаток:

– Витяг з протоколу №3 засідання обласної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій.

– Копія Розпорядження голови Житомирської обласної державної адміністрації «Про охорону електричних мереж» №147 від 13.05.2015 року.

– Перелік ПЛ-6-10кВ з визначеними кварталами по території лісгоспів.

 

   Міський голова                                                                    Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=