Рішення №363 виконкому міської ради “Про відзначення в Овруцькій міській територіальній громаді Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 26.11.2021  року                         №363

Про відзначення в Овруцькій міській
територіальній громаді Дня Святого Миколая,

новорічних та різдвяних свят

З метою організації дозвілля населення громади, виховання молодого покоління в дусі поваги до народних традицій, звичаїв та обрядів, керуючись ст. 32 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” виконком міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Провести в Овруцькій міській територіальній громаді заходи з відзначення Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят у грудні 2021 р. та січні 2022 р. з дотриманням карантинних вимог.
  2. Затвердити план заходів з відзначення в Овруцькій міській територіальній громаді Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят у грудні 2021 р. та січні 2022 р. (додаток № 1).
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дєдух І.М.

 

Міський голова                                                      Іван КОРУД

 

              Д О Д А Т О К  № 1
до рішення виконавчого комітету

від  26.11.2021 року №363 

ПЛАН  ЗАХОДІВ

з відзначення в Овруцькій міській територіальній громаді Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят у грудні 2021 р. та січні 2022 р.

№ п/п Заходи Термін виконання Відповідальний
1 Забезпечити належний санітарний стан, чистоту вулиць та площ міста до і після святкових заходів. Постійно КП «Овруч» (Дуб А.І.),

керівники підприємств, установ, організацій всіх форм власності

2 Підготувати місце для встановлення новорічної ялинки на площі Свободи До

10.12.2021 р.

КП «Овруч» (Дуб А.І.),

 

3 Вирішити питання придбання та доставки центральної Новорічної ялинки До 10.12.2021р. Овруцька міська рада (Гришковець В.М.)
4 Змонтувати вертеп; підготувати огорожу для сцени та новорічної ялинки на площі Свободи До 16.12.2021р. КП «Овруч» (Дуб А.І.),

 

5 Організувати проведення конкурсів на кращу Новорічну ялинку та кращу Новорічну іграшку згідно затверджених Положень До 30.12.2021р. Відділ з гуманітарних питань, (Ткачук В.Г. )
6 Звернутись до керівників підприємств, установ, організацій міста, приватних підприємців з проханням святково оформити фасади приміщень та прикрасити ялинки, які знаходяться на прилеглій території До 16.12.2021р. Відділ цивільного захисту, оборонної роботи, взаємодії з правоохоронними органами та комунікації з громадськістю (Дубок М.М.)
7 Провести церемонію відкриття центральної новорічної ялинки на площі Свободи з дотриманням карантинних вимог 19.12.2021 р. Відділ з гуманітарних питань, (Ткачук В.Г.,Яковець А.С.)
8 Забезпечити придбання новорічних пакунків для дітей громади До 16.12.2021р. Відділ з гуманітарних питань, (Ткачук В.Г.)
9 Надіслати відповідні листи представникам бізнесу та сільськогосподарських підприємств громади з пропозицією фінансово підтримати проведення заходів До 01.12.2021р. Служба у справах дітей (Нестеренко М.М.)
10 Організувати святкову виставу з нагоди Дня Святого Миколая для дітей у приміщенні Овруцького БК 19.12.2021 р. ЦДЮТ (Корець О.В.), Служба у справах дітей  (Нестеренко М.М.)
11 Організувати привітання міського голови з Новим Роком біля центральної новорічної ялинки на площі Свободи 01.01.2022р.

01:00 год.

Відділ культури та туризму (Корчемна Ю.М.)
12 Організувати та провести щорічний фестиваль «Овруччина колядує» в дистанційному форматі 10.01.2022 р. Відділ культури та туризму (Корчемна Ю.М.)
13 Організувати фольклорно-етнографічні колективи та учасників художньої самодіяльності для проведення святкових заходів у населених пунктах громади До

07.01.2022 р.

Відділ культури та туризму (Корчемна Ю.М.)
14 Для активних учасників новорічних конкурсів організувати екскурсію у м.Львів До

14.01.2022 р.

Овруцька міська рада (Рибинська Н.М.), Служба у справах дітей  (Нестеренко М.М.)
15 Просити керівництво Овруцького відділу поліції забезпечити правопорядок та чергування під час проведення святкових заходів; посилити контроль за дотриманням правил торгівлі піротехнічними товарами Протягом свят Відділ цивільного захисту, оборонної роботи, взаємодії з правоохоронними органами та комунікації з громадськістю (Башинський В.І.)
16 Просити керівництво Овруцького відділу Управління ДСНС у Житомирській області здійснити контроль за додержанням протипожежних правил Протягом свят Відділ цивільного захисту, оборонної роботи, взаємодії з правоохоронними органами та комунікації з громадськістю (Башинський В.І.)
17 Забезпечити висвітлення заходів із святкування Дня Святого Миколая, новорічних, різдвяних свят у ЗМІ  та інтернет-ресурсах Грудень-січень Відділ цивільного захисту, оборонної роботи, взаємодії з правоохоронними органами та комунікації з громадськістю (Сологуб О.С.)

 



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=