Рішення №372 виконкому міської ради “Про дотримання правил користування приміщеннями житлових будинків”

   У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  26.11.2021 року            №372

Про дотримання правил користування

приміщеннями житлових будинків

Розглянувши звернення КП «Гарне місто» від 22.11.2021 № 568, зважаючи на неодноразові колективні звернення громадян щодо сусідів, які порушують санітарні та гігієнічні норми та правила, що призводить до загрози пожежної небезпеки та антисанітарії, керуючись ст. 150 Кодексом України про адміністративні правопорушення, ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Правилами користування приміщеннями житлових будинків і гуртожитків, затверджених Постановою КМУ від 08.10.1992 № 572, виконавчий комітет Овруцької міської ради:

В И Р І Ш И В:

  1. Муніципальній інспекції провести перевірку щодо дотримання громадянами ­­­­­­­­­­­­­правил користування жилими будинками і жилими приміщеннями, а саме:
  • гр. ***, пров. Стадіонний, 3, кв. 9, м. Овруч;
  • гр. ***, вул. Героїв Майдану, 48-а, кв. 27, м. Овруч;
  • гр. ***, вул. Героїв Майдану, 50, кв. 7а, м. Овруч;
  • гр. ***, вул. Тараса Шевченка, 71, кв. 3-4, м. Овруч;
  • гр. ***, вул. Древлянська, 6, кв. 2, м. Овруч;
  • гр. ***, вул. Б. Хмельницького, 30-а, кв. 31, м. Овруч.
  1. КП «Овруч» та КП «Гарне Місто» провести всі необхідні дії щодо надання допомоги громадянам, вказаним у п. 1 даного рішення, у приведення займаних ними житлових приміщень у відповідність до санітарних та гігієнічних норм у строк до 20.12.2021.
  2. Т.в.о. директора КНП «Овруцька міська лікарня» (Левківська Т.О.) звернутися з відповідним клопотанням до керівництва ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ПСИХІАТРИЧНА ЛІКАРНЯ №1 ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ про обстеження громадян, вказаним у п. 1 даного рішення, на предмет наявності/відсутності у них психічних розладів.

Міський голова                                                                       Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=