Рішення №381 виконкому міської ради ” Про внесення змін до рішень виконавчого комітету Овруцької міської ради”

                                                    У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

  Р І Ш Е Н Н Я

від  26.11.2021 року           №381

Про внесення змін до рішень
виконавчого комітету

Овруцької міської ради

Відповідно до заяви гр. Вороб’я Я.Ю. про внесення змін до рішення виконкому Овруцької міської ради від 10.09.2020 року № 1096 та заяви гр. Онищенка М.Г. про внесення змін до рішення виконкому Овруцької міської ради від 24.02.2017 року № 30, розглянувши матеріали засідання житлово-побутової комісії від 24.11.2021 року з даного питання, керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Внести зміни до підпункту 1.1 рішення виконавчого комітету Овруцької міської ради від 10.09.2020 року № 1096 «Про взяття на квартирний облік гр.гр. Вороб’я Я.Ю., Рибинську Д.О., Рибинську К.О.», виклавши його в наступній редакції:

«1.Взяти на квартирний облік громадян:

  • Вороб’я Я.Ю. на квартирний облік в загальну чергу згідно п/п.7, п/п.8 п.13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов та включити в список першочергового одержання житла згідно п.14 ст.12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». Заявник є внутрішньо переміщеною особою (довідка від 23.10.2014 року №***) з числа учасників бойових дій відповідно до п.19, п.20 ч.1 ст.6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». Працює на посаді завідувача сектору інформаційних технологій Управління Державної міграційної служби України в Житомирській області, в УДМС з 08.04.2016 року. Власного житла не має. Зареєстрований в двокімнатній квартирі №*** по вул. *** в м. Овруч жилою площею 30,0 кв.м., яка на праві спільної часткової власності належить матері *** та брату ***. На даній жилій площі зареєстровано 3 особи.

Заявник згідно посвідчення серія *** № *** від *** року є ветераном війни – учасником бойових дій. Брав безпосередню участь в антитерористичній операції згідно довідки від *** року № ***.

Склад сім’ї заявника – 1 особа.

Воробей Я.Ю.– заявник».

2.Внести зміни до пункту 1 рішення виконавчого комітету Овруцької міської ради від 24.02.2017 року № 30 «Про взяття на квартирний облік гр. Онищенка М.Г.», виклавши його в наступній редакції:

«1. Взяти на квартирний облік гр. Онищенка М.Г. на квартирний облік в загальну чергу згідно п/п.7 п.13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов та включити в список позачергового одержання житла згідно п.18 ст.13 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». Заявник згідно посвідчення Серія *** № *** від *** року є інвалідом війни ІІ групи, воїн-інтернаціоналіст. Зареєстрований та проживає з 21.09.2021 року в ½ частині житлового будинку №** по вул. *** в м.Овруч, яка складається із двох кімнат жилою площею 28,5 кв.м. і належить на праві приватної власності гр. ***. Власного житла не має. На даній житловій площі зареєстровано 4 особи.

Склад сім’ї заявника – 1 особа.

Онищенко М.Г. – заявник».

Міський голова                                                                                Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=