Рішення №388 виконкому міської ради “Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування ***, та влаштування її під опіку”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 26.11.2021 року №388

Про надання статусу дитини,
позбавленої батьківського піклування

***, та влаштування її під опіку

Розглянувши подання служби у справах дітей Овруцької міської ради від 22.11.2021 року  №469, про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування малолітній ***  та призначення над нею опікуна  ***, яка зареєстрована та проживає по вул.*** с.***  Коростенського району, Житомирської області та беручи до уваги, що мати дітей ***, позбавлена батьківських прав рішенням Овруцького районного суду Житомирської області від 13.09.2021 року (справа №***), відомості про батька дитини записані відповідно до частини першої ст. 135 Сімейного кодексу України, керуючись ст.5 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», п.п. 21,22,24,35,42 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008, №866 «Провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, п.п. 4 п. «б» ч.1 ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради:

В И Р І Ш И В:

  1. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування **.
  2. Встановити опіку над малолітньою ***.
  3. Призначити опікуном дитини ***, яка зареєстрована та проживає по вул.*** с.***, Коростенського району, Житомирської області, та покласти на неї відповідальність за життя, здоров¢я, фізичний і психічний розвиток дітей.
  4. Службі у справах дітей Овруцької міської ради провести всі необхідні дії для виконання даного рішення у відповідності до вимог чинного законодавства.

 

Міський голова                                                                                 Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=