Урочисте зібрання з нагоди Дня волонтера та Дня Збройних Сил України

05 грудня 2021 року у місті Овруч відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня волонтера та Дня Збройних Сил України.
Волонтери – це люди, які завжди пліч-о-пліч із захисниками України, блискавично реагують на потреби військових та своєю допомогою підтримують бойовий дух українських військових.
Помічниця народного депутата України Володимира Арешонкова Олена Шахрай подякувала волонтерам і захисникам України за їх надважливий внесок у забезпечення оборони Батьківщини та вручила подяки Народного депутата України.
До привітання когорти волонтерів і військових Овруччини долучився і міський голова Іван Коруд. Очільник громади вручив Подяки Овруцької міської ради за патріотизм, високу військову майстерність, небайдужість, відповідальну громадську позицію та розвиток волонтерського руху на Овруччині. Також Овруцький міський голова нагородив медалями “За патріотизм” волонтерів і військових.
Я щиро дякую волонтерам і військовим за їх патріотизм, любов до Батьківщини, захист держави та складну небезпечну роботу на благо розквіту України. Слава Україні! Слава Героям України, – зазначив Іван Коруд.
Керівник волонтерського штабу Людмила Кривопиша вручила медаль “За патріотизм” військовому комісару Олександру Шкуту та міському голові Івану Коруду.
Звертаючись до присутніх, згадали непрості волонтерські маршрути та перебування на Сході волонтер Василь Цимбалюк і Олександр Шкут.
Загиблих за незалежність і волю України вшанували хвилиною мовчання.
Захід підготували працівники Овруцького Будинку культури.
Розмір тексту-+=