Рішення №414 виконкому міської ради “Про зміну адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна на території Овруцької міської територіальної громади”

 У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  14.12.2021 року         №414

Про зміну адрес об’єктам будівництва,
об’єктам нерухомого майна на території

Овруцької міської  територіальної громади

Розглянувши звернення громадян та лист старости Черепинського старостинського округу вивчивши подані до даних звернень документи та матеріали, керуючись ст. 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради:

В И Р І Ш И В:

  1. З метою упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна змінити адреси:
    • Житловому будинку, що належав на праві приватної власності нині покійній гр. ***, матері заявниці гр. ***, розташований за адресою: вул. Сонячна, 26 в с. Слобода-Шоломівська Коростенського району Житомирської області – з номера «26» по вулиці Сонячна в с. Слобода-Шоломівська Коростенського району Житомирської області на номер «26-Б» по вулиці Сонячна в с. Слобода-Шоломківська Коростенського району Житомирської області.
    • ½ частині житлового будинку, що належала на праві приватної власності нині покійному гр. ***, сину заявниці гр. ***, розташованої за адресою: вул. Степана Бандери,1 в м.Овруч Житомирської області – з номера «1» по вулиці Степана Бандери в м. Овруч Житомирської області на номер «1/8» по вулиці Степана Бандери в м. Овруч Житомирської області.
    • Житловому будинку, що належить на праві приватної власності гр. ***, розташований за адресою: вул. Центральна,12-Б в с. Черепин Коростенського району Житомирської області – з номера «12-Б» по вулиці Центральна в с. Черепин Коростенського району Житомирської області на номер «15-А» по вулиці Центральна в с. Черепин Коростенського району Житомирської області.

Овруцький міський голова                                                   Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=