Рішення №416 виконкому міської ради “Про припинення договорів оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до комунальної власності”

  У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  14.12.2021 року             №416

Про припинення договорів оренди
індивідуально визначеного (нерухомого
або іншого) майна, що належить до

комунальної власності

Заслухавши інформацію начальника юридичного відділу виконавчого комітету Овруцької міської ради Першко О. М. щодо використання орендованих приміщень ТОВ «Аптечна мережа «Барс» та фізичною особою Васьківською М.О., беручи до уваги розмір заборгованості по орендній платі, керуючись ст.ст. 782-783 ЦКУ, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Овруцької міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Припинити шляхом розірвання дію Договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до комунальної власності № 657/19 від 25.07.2019 року, укладеного між Овруцькою міською радою та фізичною особою Васьківською Мариною Олександрівною на частину нежитлового приміщення колишнього сховища для техніки площею 155,8 кв.м., розміщеного за адресою: м. Овруч,вул.Прикордонна,44-в,.
  2. Припинити шляхом розірвання дію Договору оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Овруцької міської ради № 167-3 від 09.06.2021 року, укладеного між Овруцькою міською радою та Товариством з обмеженою відповідальністю «Аптечна мережа «Барс», код ЄДРПОУ 44129523, на нежитлове приміщення колишньої центральної районної аптеки № 31 м. Овруч загальною площею 793,7 кв.м., розміщене за адресою: м. Овруч,вул.Т.Шевченка,98/11.
  3. Міському голові Коруду І. Я. підписати додаткові угоди про припинення договорів оренди, зазначених у даному рішенні, та акти приймання передачі.
  4. У випадку відмови ФО Васьківської Марини Олександрівни та ТОВ «Аптечна мережа «Барс» від підписання додаткових угод про припинення договорів оренди, зазначених у даному рішенні, та актів приймання-передачі, юридичному відділу виконавчого комітету Овруцької мської ради звернутися до суду з відповідним позовом.

 

Овруцький міський голова                                                          Іван  Коруд



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=