Рішення №1098 від 23 грудня 2021 року “Про надання дозволу ТОВ «АГРО КОНТИНЕНТАЛЬ» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Р І Ш Е Н Н Я

 Вісімнадцята   сесія                                                                               VІІI  скликання

Від  23  грудня  2021 року            № 1098

Про надання дозволу ТОВ «АГРО КОНТИНЕНТАЛЬ»
на розроблення технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж земельних
ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених
та невитребуваних земельних ділянок і земельних
часток (паїв)) для ведення товарного

сільськогосподарського виробництва на умовах оренди

Розглянувши клопотання ТОВ «АГРО КОНТИНЕНТАЛЬ» про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв) з подальшою передачею в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, керуючись ст. 12, ст.79-1, ст. 123, ст. 186, ст. 186-1 Земельного кодексу України, ст.13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», ст. 22, ст. 25, ст. 55 Закону України «Про землеустрій», ст. 6 Закону України «Про оренду землі», п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації засідання постійної депутатської комісії міської ради від 21.12.2021р. міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1.        Надати дозвіл ТОВ «АГРО КОНТИНЕНТАЛЬ» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди орієнтовною площею 1,93 га, які розташовані за межами населених пунктів на території Гошівського старостинського округу, згідно додатку № 1 (додається).

  1. ТОВ «АГРО КОНТИНЕНТАЛЬ» звернутися до землевпорядної організації для розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди. Розроблену технічну документацію із землеустрою надати на розгляд чергової сесії міської ради.

Міський голова                                                                                  Іван КОРУД

ДОДАТОК № 1

до рішення 18-ої сесії міської ради

VІІІ скликання

від 23.12.2021 року № 1098

ПЕРЕЛІК

номерів нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв) на які надається дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на умовах оренди

п/п

номер ділянки

(рілля)

орієнтовна площа (га)
1 09002 1,93
  Всього 1,93

 Секретар ради                                                                         Віктор КИСІЛЬ



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=