Рішення №449 виконкому міської ради “Про надання в тимчасове користування житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб”

                                У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 20.01.2022 року                №449

Про надання в тимчасове користування
житлових приміщень з фонду житла
для тимчасового проживання

внутрішньо переміщених осіб

Розглянувши протокол засідання житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам при виконавчому комітеті Овруцької міської ради від 19.01.2022 року з питання надання в тимчасове користування житлових приміщень гр.гр. ***, керуючись п.п. 3,25,28-35 Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 року № 582, п.2.4 Положення про житлову комісію при виконавчому комітеті Овруцької міської ради з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам, затвердженого рішенням виконкому Овруцької міської ради від 26.02.2020 року № 883, ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Надати в тимчасове користування з фонду житла Овруцької міської ради для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб:

1.1. Благоустроєну двокімнатну квартиру №*** по вул.*** в м. Овруч, жилою площею 29,1 кв.м., загальною площею 48,9 кв.м. – гр ***. Перебуває на обліку громадян, які потребують надання житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб з 21.10.2021 року на підставі рішення виконкому Овруцької міської ради від 21.10.2021 року № 337 та відповідно до п.3 Порядку включена в список для першочергового отримання житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб з фонду житла для внутрішньо переміщених осіб (чоловік заявниці гр. *** є особою, яка втратила працездатність (пенсіонер за віком). Гр. *** тимчасово не працює. Дочка заявниці гр. *** є інвалідом з дитинства ІІ групи і згідно довідки ЛКК КНП «Овруцька міська лікарня» від 29.09.2021 року №*** потребує стороннього догляду і самостійно не може забезпечити свої життєві потреби. Фактичне місце проживання: с.*** Коростенського району, вул. ***.

Зареєстрована за адресою: *** м.***, Донецької області, м/р ***.

Заявниця гр. *** згідно довідки управління праці та соціального захисту населення Овруцької РДА від 17.10.2014 року №*** є внутрішньо переміщеною особою.

Чоловік гр. ***. гр. *** згідно довідки управління праці та соціального захисту населення Овруцької РДА від 13.11.2014 року №*** є внутрішньо переміщеною особою.

Дочка гр. *** гр. *** згідно довідки управління соціальної політики Коростенської РДА від 17.08.2017 року № *** є внутрішньо переміщеною особою.

Згідно інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно у гр. ***  та членів її сім’ї відсутні у власності житлові приміщення, розташовані в інших регіонах, ніж тимчасово окуповані території у Донецькій і Луганській областях, Автономній Республіці Крим і м. Севастополі.

Кількість балів сім’ї гр. ***, яка визначає пріоритетність надання внутрішньо переміщеним особам житла з фонду для тимчасового проживання відповідно до Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, становить за пріоритетними та загальними критеріями становить 25.

Склад сім’ї заявниці – 3 особи.

**** – заявниця;

**** – чоловік;

**** – дочка.

1.2. Благоустроєну однокімнатну квартиру №*** по вул.*** в м. Овруч, жилою площею 19,1 кв.м., загальною площею 36,7 кв.м.– гр. ***. Перебуває на обліку громадян, які потребують надання житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб з 16.10.2020 року на підставі рішення виконкому Овруцької міської ради від 16.10.2020 року № 1126 та відповідно до п.3 Порядку включена в список для першочергового отримання житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб з фонду житла для внутрішньо переміщених осіб. Пенсіонерка за віком – особа, яка втратила працездатність.

Фактичне місце проживання: м. Овруч, вул. *** кв.***. Зареєстрована за адресою: смт.*** Антрацитівського району Луганської області, вул. ***.

Заявниця гр. *** згідно довідки управління праці та соціального захисту населення Овруцької РДА від 17.10.2014 року №**** є внутрішньо переміщеною особою.

Дочка гр. *** згідно довідки управління праці та соціального захисту населення Овруцької РДА від 25.10.2017 року №*** є внутрішньо переміщеною особою.

Згідно інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно у гр. *** та членів її сім’ї відсутні у власності житлові приміщення, розташовані в інших регіонах, ніж тимчасово окуповані території у Донецькій і Луганській областях, Автономній Республіці Крим і м. Севастополі

Кількість балів сім’ї гр.***, яка визначає пріоритетність надання внутрішньо переміщеним особам житла з фонду для тимчасового проживання відповідно до Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, становить 23.

Склад сім’ї заявниці – 2 особи.

**** – заявниця;

**** – дочка.

2.Видати ордер гр. *** на заселення двокімнатної квартири №***  по вул. *** в м. Овруч, жилою площею 29,1 кв.м., загальною площею 48,9 кв.м.

Склад сім’ї заявниці – 3 особи.

3.Видати ордер гр. *** на заселення однокімнатної квартири №*** по вул. *** в м. Овруч, жилою площею 19,1 кв.м., загальною площею 36,7 кв.м.

Склад сім’ї заявниці – 2 особи

4. КП «Гарне місто» Овруцької міської ради (Грищенко П.А.) укласти з гр. *** та гр. *** договори користування житловими приміщенням з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб терміном на 1 (один) рік з дати підписання договорів.

 

Овруцький міський голова                                                             Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=