Рішення №452 виконкому міської ради “Про зміну адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна на території Овруцької міської територіальної громади”

  У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  20.01.2022 року         №452

Про зміну адрес об’єктам будівництва,
об’єктам нерухомого майна на території

Овруцької міської  територіальної громади

Розглянувши звернення громадян та вивчивши подані до даних звернень документи та матеріали, керуючись ст. 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради:

В И Р І Ш И В:

  1. З метою упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна змінити адреси:
  • Житловому будинку, що належить на праві приватної власності гр.***, розташований за адресою: вул. Садова,39 в с. Острів Коростенського району Житомирської області – з номера «39» по вулиці Садова в с. Острів Коростенського району Житомирської області на номер «37» по вулиці Садова в с. Острів Коростенського району Житомирської області.
  • Земельної ділянки, кадастровий номер – ***, що належить на праві приватної власності гр. *** – з номера «18» по вулиці Степана Бандери в м.Овруч Коростенського району Житомирської області на номер «18-А» по вулиці Степана Бандери в м.Овруч Коростенського району Житомирської області.
  • Виділеній в натурі 1/3 частині житлового будинку, що знаходиться у власності і користуванні гр. ** на підставі рішення Овруцького районного суду від 08.12.2021 року у справі № ***, розташованому за адресою: вул. Виговського гетьмана,30 в м. Овруч Коростенського району Житомирської області, з номера «30» на номер «30/3» по вулиці Виговського гетьмана в м. Овруч Коростенського району Житомирської області.

 

Овруцький міський голова                                                Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=