Рішення №463 виконкому міської ради “Про встановлення опіки/піклування над дітьми-сиротами *** та призначення опікуна/піклувальника”

У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від 03  лютого 2022 року №463

Про встановлення опіки/піклування
над дітьми-сиротами *** та призначення

опікуна/піклувальника

Розглянувши подання служби у справах дітей Овруцької міської ради від 01.02.2022 №43 про встановлення опіки/піклування над неповнолітнім *** та призначення над ними опікуна/піклувальника ***, яка зареєстрована та проживає за адресою: вул.*** с. ***, Коростенського району, Житомирської області, керуючись ст.5 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», п.п. 22,23,24,35,42 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008, №866 «Провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, беручи до уваги, що мати дітей, ***, померла (свідоцтво про смерть серія *** № *** видане Овруцьким відділом державної реєстрації актів цивільного стану у Коростенському районі Житомирської області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Хмельницький) від 28.12.2021 року), відомості про батька дітей записані відповідно до частини першої ст135 Сімейного кодексу України, Рішення виконавчого комітету Овруцької міської ради від 20.01.2022 року №461 «Про надання статусу дітей-сиріт ***, виконавчий комітет міської ради:

В И Р І Ш И В:

  1. Встановити опіку/піклування над неповнолітнім ***, малолітнім ***.
  2. Призначити опікуном/піклувальником дітей ***, яка зареєстрована та проживає за адресою: вул.*** с.***, Коростенського району, Житомирської області та покласти на неї відповідальність за життя, здоров’я, фізичний і психічний розвиток дітей.
  3. Службі у справах дітей Овруцької міської ради провести всі необхідні дії для виконання даного рішення у відповідності до вимог чинного законодавства.

 

Міський голова                                                                                 Іван Коруд



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=