Рішення №477 виконкому міської ради “Про дотримання правил користування приміщеннями житлових будинків”

    У К Р А Ї Н А

Овруцька міська рада

Виконавчий комітет

Р І Ш Е Н Н Я

від  03.02.2022 року            № 477

Про дотримання правил користування

приміщеннями житлових будинків

Розглянувши неодноразові колективні звернення громадян щодо сусідів, які порушують санітарні та гігієнічні норми та правила, що призводить до загрози пожежної небезпеки та антисанітарії, керуючись ст. 150 Кодексом України про адміністративні правопорушення, ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Правилами користування приміщеннями житлових будинків і гуртожитків, затверджених Постановою КМУ від 08.10.1992 № 572, виконавчий комітет міської ради:

В И Р І Ш И В:

  1. Сектору муніципальної інспекції відділу ЖКГБ провести перевірку щодо дотримання ­­­­­­­­­­­­­правил користування жилими будинками і жилими приміщеннями гр. ***, пров. ***, м. Овруч.
  2. КП «Овруч» та КП «Гарне Місто» провести всі необхідні дії щодо надання допомоги громадянці, вказаній у п. 1 даного рішення, у приведення займаного нею житлового приміщення у відповідність до санітарних та гігієнічних норм у строк до 21.02.2022.
  3. Керівнику КНП «Овруцька міська лікарня» (Шубан В.Г.) звернутися з відповідним клопотанням до керівництва Обласної психіатричної лікарні  №1 (с. Зарічани Житомирського р-ну) про обстеження громадянки, вказаної у п. 1 даного рішення, на предмет наявності/відсутності у неї психічних розладів.
  4. Відділу поліції №1 Коростенського РУП ГУ Національної поліції в Житомирській області (Прищепа Р.В.) під час виконання рішення виконкому забезпечити охорону громадського порядку.

Овруцький міський голова                                 Іван КОРУД



  Завантажити документ
Розмір тексту-+=